asilhanmoms Bebegim 3 aylik 2800 gr dogmustu su an 6100gr boyu 65 cm gunduz 6-7 kere besleniyor gecede 1 kere ama sunu sormak istiyorum 8.30 gibi uyuyor sabah 5 te uyaniyor benim gece uyandirip beslemem gerekiyor mu sabaha kadar hic uyanmiyor cunku
ciceksincicek asilhanmoms çok şanslısın benim ki 3 ay 20 günlük gece uyanıyor gündüz etrafı izlemekten keşif oldu beslenmesi zor oluyor 🤐
sevgide asilhanmoms benimki de benzer, ben 1 kere uyandırıp besliyorum zaten uykusu bölünmüyor o devam ediyor, yine de doktoruna danış bence
asilhanmoms esen0101 ya aslinda bir sirrim yok ama sunlar galiba etkili oldu bebegim 2 aylik olunca rutin olusturmaya calistim aksam 7.30 tan sonra banyo-beslenme-uyku seklinde en gec 8.30-9 gibi uyuyor uyumasada odadan cikarmadim hic odada karanlik kirmizi isik acik sadece gece normalde 2-2.30 gibi uyaniyordu altini alip emziriyordum sonraki uyanisi 4.30 falan oluyordu kademeli olarak bu 2 de ki uyanma saati 3-4 oldu simdide 5 oldu kendi uzatti ama bu kadar uzun ac kalmasi normal mi onu bilemedim son 3-4 gundur 5 te uyaniyor
defnealeyna08 Kız bu bilgi burada paylaşılır mı 🤣🤣🤣 Nazar 🧿 değmesin Ama bence doktorunuza sorun benim bebeğimde böyleydi uyandırma demişti ama bazı bebekler uyansın diyorlar
asilhanmoms defnealeyna08 yaa nazardan korkuyorum ama bu durumda dogru mu bilemedigim icin sormak istedim normalde gece 2-3 gibi uyaniyordu karnini doyuruyordum sonraki uyanisida 4-5 gibi oluyordu son 3-4 gundur 2 deki uyanisi atliyor 5 gibi uyaniyor
asilhanmoms ciceksincicek benim bebegimde meme reddi var sutumu sagip veriyorum ama cok sutum olmadigi icin mamada veriyorum gunduz benim bebegimde sadece kucagimda tutarsam uyuyor bir yere yatirip uyutamiyorum aninda gozlerini aciyor odamda karartma perde var onu cekip aksam gibi yapmaya bile calissam uyumuyor 😂 gece de cok uzun uyumaya basladi benim icin iyi oluyor ama o kadar sure ac kalmasi dogru mu bilemedim son 3-4 gundur boyle 5 e kadar uyuyor ondan once gece 2 kere uyaniyordu 2 ve 4 te
sevvalmgc ciceksincicek gerçekten öyle benim bebeğim de 3 aylık oldu gündüz etrafa bakıyor sürekli zor besliyorum
accountant asilhanmoms kilosu persentildeyse kaldırmana gerek yok uyandığında biraz fazla mama verirsin
aynak asilhanmoms doktorlar uyandırma diyor 4. Ay atağında uykular allak bullak oluyor uyku , en iyi uykuları 2.5 3. Ay arası, bizim doktor uyandırmayın demişti, 5 aylık olucak saat başı 2 saatte bir uyanıyor değişti uyku çıldırıyorum
asilhanmoms aynak 4. Ay en korktugum sey ya uykusu tam yeni duzene girdi 4. Ayda bozulacagini dusunmek uzuyor😂
mavi_123 asilhanmoms benimde kızım öyle gece 10 9 bazen 11 gibi besleniyor sonra sabah 6.30 veya 5.30 gibi uyanıyor gece uyanmıyorsa uyandırmayın uyumakta beslenmek kadar bebeğin gelişimi için önemlidir diyorlar doktorlar tabi gelişimi kilosu falan iyise. Bide 8.30 da beslenip uyuyorsa kaçta uyanıyor? 5, 6 saate kadar normaldir
kpd asilhanmoms biz de sizin gibiydik 4. Ay atağında gece uykusu hiç bozulmadı am gündüz uykuları kötüydü
ciceksincicek asilhanmoms benim de red oldu sütümü sağıp veriyorum ben de etrafı izlemekten beslerken emdiğim süt burnumdan geliyor uyku desen asla yok artık varya gözleri kızarıyor gene ayağımda uyuyacak yerine koyunca uyanıyor aynıyız yani gece benim ki kalkıyor beslenmek için ama sen rüya beslenmesi yapabilirsin canım
lemongreeny asilhanmoms ay aynıyız bizde 3 olucaz salı günü aynı uyku sorusunu bende doktora sormayı bekliyorum
akdnzkbra asilhanmoms mama ile beslenme olduğu için bu uyku normal mama uyku yaparmış anne sütü dinç tutarmış benim ilk çocuğum da böyleydi mama ile beslendiği için ama ben uyandırmadan da mamasını verirdim geceleri zaten biberonu ver içsin yattığı yerden şimdiki çocuğum emiyor ve geceleri sık aralıklarla kalkıyoruz
defnealeyna08 asilhanmoms değişiyor benim bebede 5 aylık olacak sr bi kitap önerdi onu uyguluyorum iyi gidiyor suan şimdi ban yerim diye korkuyorum adını yazacaktım da 🤣🤣 Ve bebek 3 aylıktı benim dr dedi gece kaç kere uyanıyor 2 dedim çok fazla dedi 🤣🤣🤣 uyumasını istiyorlar yani