Arslan2019 tellibaykus bızımde aynısı oldu 2 gün once cıkarttık raporu 15 kutu yazdı banada iiçinede birazcık pekmez katıyorm çay kaşıgının yarısı kdar oyle ıcıyo tadı kotu cunku
ilknururhan Biz neocate kullanıyoruz 12 kutu yaziyo doktorumuz rapor çıktığı zaman hiç bir ücret ödemiyorsunuz ama sıkıntı su tadı çok kötü ve kuru hali bile camasir suyu gibi kokuyo Allahım tüm evlatlarımıza şifa versin🙏
1100210182 Elif-ecre vanilya aromasının içinde bir sürü kimyasal var pekmezle deneyebilirsiniz tabi yine karar sizin
Elif-ecre 1100210182 pekmezi de doktoru önermedi erken daha dedi. Zaten içmiyor da … bende çaresiz kaldım 🤷♀️
tellibaykus Esma12 evet alerjik bir hastalığı olması lazım raporlu mama kullanabilmek için . Diğer normal mamaları ücretli aliyorsunuz
tellibaykus Habibe08 Rabbim acil şifalar versin … Kalbinde ne hastalığı var yavrucagin ? Bende doğuştan kalp hastasıyım
Habibe08 tellibaykus fallot tetralojisi diye bi hastalik kalbinde delik var damarlarinda darlık var hatta pazartesi ameliyat oldu suan yogun bakimda
tosuncukannesi tellibaykus oğlum 3 buçuk aylık 2 aylıkken teşhis koyuldu aylık 10 kutu olarak çıkardık raporu hiçbir ücret ödenmiyor sadece arada muayene ücreti oluyor ya o çıkıyor bide benim oğlum similac Bebelac ve neocate yi sevmedi ne denediysem (pekmez vanilya tozu vanilya surubu) asla içmedi en son Aptamil pregomin as mamayı kabul ettirdim çok şükür içine hiç birşey koymadan içiyor 🙏🥰
Asilbebek71 tosuncukannesi hayırlı aksamlar bizde mama raporu yazdirdik fakat 3 ay da 19 kutu verdiler oglum 4 aylik su anda acaba size yazilan rapor elinizde mi benimle raporu nasil yazdiklarjni paylasirmisiniz simdiden tesekkuŕ ederim
Cennet-Kokulum tellibaykus biz kullanıyoruz o mamadan aylık 7 kutu yazıyor doktorumuz ücret ödemiyoruz sadece çıkan muayene ücretini veriyoruz o kadar
BrcnBlgn tellibaykus Bnde smilac kullaniorum bebegin kilosuna gore kutu sayisi belirlenior bir sonraki ay yetmezse arttirabliosun cnm
Cennet-Kokulum tellibaykus rica ederim canım 🥰 ama şunu da söyleyeyim o mama çok acı bir mama ben yaptığım zaman içine 1 çay kaşığı vanilya koyuyorum yoksa içemiyor bilginiz olsun 🤗
Ado Habibe08canım birşey sorucam di george sendromu varmı sizde bi de fallot tetralojısı ameliyatı olmuşsunuz herhalde benim kızım da var beni bilgilendirirseniz çok sevinirim lütfen çok ihtiyacım var kızım 3 aylık nasıl bir süreç bekliyor bizi