feyzacvs Yavrukurt kızım için kreş, park yeşillik imkanı olan ev kiralarının uygun olduğu, iklim konusunda doğu anadoludan korkuttular biraz kış 8 ay sürüyo diye o kadar soğukta zorlanır mıyız hiç bilemiyorum ☺️
Yavrukurt feyzacvs yani soğuk evet biz de cok istemiyoruz benim kızım da bu sene anaokuluna gidecek gideceğiniz her yerde okul imkanı olacaktır özel ya da devlet. Şehir olarak diyarbakir mesela cok gelişmiş burada dogu da olduğunuzu çoğu yerde anlamazsınız 😅 özel kreş özel hastane avm her türlü imkan var çalışması zordur ama yaşaması guzel bir şehir. Küçük şehirlerde avm özel hastane olayları olamayabiliyor küçük ve buyuk sehir ayrımını buna göre yapabilirsiniz ☺️
Yavrukurt feyzacvs ev kiraları mevkiye göre değişiyor cok merkezde 40 a da var benim oturduğum bölge üniversite yaninda 20 kiram ama evler 3.5+1 lüks evler öyle normal evler degil burada yapilan her daire lüks görüntüde ve büyük ☺️ Elazığ ve van da biraz daha kiralar uygun diye dediler oralarin da imkan arıyorsanız imkanları ve şehirler güzel
feyzacvs Yavrukurt Diyarbakır çok güzelmiş evet ama eşim çalışması zor olduğu için istemiyor. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Barlas_mom ulkuuuuu Diyarbakır gelişmiş şehir her imkan var ama ben pek sevmedim. Havası suyu bana göre değil