Thesra OlgaArslan Benimde gözüm hep aventteydi nuk daha iyi diyosun canım sanırım bende ondan alıcam🙊🙊
OlgaArslan Thesra hiç boşa o kadar para verme sonra başka almak zorunda kalırsın canım direk o parayı nuk a ver ikisi de hemen hemen aynı fiyat hatta ben indirimden almıştım 35 tl ye ama aventi 54 tl ye wee yi de 20 tl ye almıştım çok zarardayım çoook 🤣
Gurbettebianne Mineb ben Avent aldım canım ama kullanamadık malesef içerken yerken felan nefessiz kalıyor gibi oluyor
Thesra OlgaArslan 😂😂😂ayy tamam canım çok sağol bende nuk alıcam ozaman zaten onunda dış görüntüsü çok güzelmiş☺️☺️☺️
OlgaArslan Mineb benim hoşuma gitti güzel netten de bakabilirsiniz kelebekli çiçekli falan bizimki bembe
OlgaArslan Mineb bundan canım pembe olanı bizim ben 6-18 almıştım ozamanlar daha 3 aylıktı ona rağmen akışı yavaştı https://goo.gl/images/7iCT1v
Deletedmom324 OlgaArslan anlamadıgım ıcın soruyorum. Bıberon kullanıyoruz bız. 4.5 aylıgız. Bıberon kullananlara da gerekıyor mu? Kendısı tutup ıcıyor su an kısmi de olsa
Melek123 OlgaArslan merhaba nukun alistirma bardagindan 3 aylik oglum icebilir mi acaba biberon kabul etmiyor mama takviyesine baslamamiz gerekiyor
OlgaArslan Melek123 yukarıda bi link paylaştım açabilirseniz bakın ona ben ondan almıştım. Kızım o zamanlar 3 aylıktı ama 6-18 almıştım zaten akıtmaz bardak diye geçtiği için akışı yavaş oluyor ama yinede ayına göre almanız daha iyi olabilir ☺️
Melek123 OlgaArslan link acilmiyor ya malesef sizin kiziniz icebildi mi 3 aylik birde onu da biberon gibi cekmesi mi gerekiyor
Eloskoo OlgaArslan merhaba bende calisacagim icin iki aylikken sutumu sagip biberonla verdirecegim. Alistiemak icin simdiden nuk aldik alistirma bardagi degilde normal biberon. Cok hizli akiyor ters cevirince falan. Alistirma bardagi farklimidir hizi?
OlgaArslan Melek123 içti sorun olmadı hatta o aralar meme reddi yaşadık ama o bardağa başlayınca sorunsuz memeye döndü. Evet onu da biberon gibi çekiyor ama biberondan daha kolay diyolar bilemedim sadece ucu farklı olduğundan meme reddi yapmıyomuş
OlgaArslan Alminam mama için önerilen bardaklar bunlar özellikle anne sütü ve mama alan bebekler için ki meme reddi olmadın diye. Araştırabilirsiniz be demek istediğimi anlarsınız
Melek123 OlgaArslan peki bineronda kusma oluyor kuydu siz de de benimkinin skntisi plastik sanki plastik.degince agza kusuyor
Sodya OlgaArslan bi sey sorabilir miyim ya nukun akisi nasil. Ben mamajoonun alistirma bardagini aldim ama oglum 1.5 aylik ve biberondan daha cabuk bitiriyo bu bardakla. Ben anlamadim .meme reddi yasiyo gibi olduk o yuzden almistim