balbyrk Bebeğime bu suluktan aldım ama çooook az akıyor ve ben çekmeme rağmen çok zor geliyor normal mi?
turkkahvesiggg balbyrk ucunda ki şeffaf şeyi çıkarttınız mı yani şişenin içinde kalan yuvarlak yer varya altta orayı çıkartmayı unutanlar oluyor diye sordum
zeynepkarakayaa balbyrk bende yeni aldım 2 hafta kadar oldu ilk cok zordu bende içinden çıkan fırcayla pipetini baya baya dibine kadar yıkadım cok kolaylaştı kızım tutmuyor orası ayrı tabi 😂
durubebek_ balbyrk benim kızmda kullanıyor uc kısımdaki tıpa yeri var ora açıksa akıtıyor evet ama ben çok memnunum kızım çok güzel su içiyor bununla günde kaç kez dolduruyorum
durubebek_ balbyrk yok ya gayet geliypr yani kızım baya içiyor ilk aldığım da 7-8 aylıktı o zamandan beri içiyor baya evet zor geliyor normal suluklar gib değil de bide ucunda bi yapışkan oluyor o mu kaldı acaba sizde bir satıcıya sorun değişim yapın ya da
balbyrk 1prensesannesi__ kaliteli ve su akıtmıyor ben de o konuda beğendim ama içerken çok zorlandım ben 😅
balbyrk durubebek_ ya evet en mantıklısı satıcıya sorayım canım teşekkür ederim. Kalkacak atılacak plastikleri çıkartmıştım
1prensesannesi__ balbyrk yok tipasi falan kapalıdır belki iyice baktınız mı normalde akışı falan çok ideal çocuklar için
balbyrk 1prensesannesi__ ya çok önerilen bir suluk olduğu için çok şaşırdım benimkinde mi hata var acaba ya
balbyrk umaytoom Allah Allaah bizimkinde sorun var o zaman. Bütün gücümle çekiyorum azıcık geliyor nasıl tarif edeceğimi bilemedim ama