1cocukannesi_1 ceren2108 yerine koyarken bi kaç saniyelik bir acı ama emin ol sezeryan yada normal doğum yanında sıfır 😂 bi kaç saniyelik bi yanma hisediyorsun o kadar bende çok korkmuştum doktor bitti diyince şaşırdım 😅
Burcak61 ceren2108 adetliyken takılınca acı olmuyormuş ben adet değilken taktırmıştım ve müthiş ağrı acı olmuştu ama 4 sene güzel korudı onu çıkardım hamile kaldım doğumda tüplerimi bağlatıp kurtuldum 😅
beybitolat burcusuu ben bebeğim 3 aylıkken taktırdım 1 sene oldu taktıralı. Çok korkarak gittim bende ama hiiç korkulacak bişey değil. Zaten 5 dk sürüyor. Birkaç gün lekelenme oluyor sonra oda geçiyor 🥹
efnanahsen Süreç nasıl acaba ne zaman takılıyor regl döneminden kaç gün önce yada sonra mesela bilgi verir misiniz bende istiyorum ama çok korkuyorum da
ceren2108 efnanahsen devlet hastanesinde taktırdım reglimin 3.günü 5 dk süren bi işlemdi benim rahat geçti çok şükür
ceren2108 beybitolat teşekkür ederim ahahah ama şüphede kaldım ben zaten düzensiz adet gören biriyim yani kendiliğinden olmuyo ilaç kullanarak oluyorum bu çıkarttığımızds herhangi bir engel olur mu diye düşündüm😂😂
beybitolat ceren2108 sen mesela 1 ay sonra kontrole git sonrada 6 ay veya 1 senede bir kontrol ettir. Ama benden sana tavsiye ek bir korunma daha yapın. Çok insan spiralle de hamile kalıyor😂
ceren2108 beybitolat yani ben öyle şey kafalarında değilim taktırdım rahatım ekstra dikkat tabi aahahah
beybitolat ceren2108 valla en doğrusu jahshhahaha bende öyleyim çünkü. Rabbim kucağı boş kalana versin ama ben hiç düşünmüyorum hahshshhs