birkimsee Bebeğim 8 aylık olacak kahvaltı olarak doğru düzgün bişey yemiyor. Salatalık kemiriyor 5 dk atıyor sonra Peynir yiyor, pekmez yiyor. Zeytin ezip veriyorum arada. Bunlar hep bir kaşık tadımlık öğün olarak yemiyor. Yumurta zaten hiç yemiyor ne şekilde yaparsam yapayım yok olmadı. Sizler neler yapıyorsunuz? Tavsiyeleriniz var mı?
Kartanesi26_ birkimsee benim kızım da 14 aylık kahvaltı yemiyor sadece zeytin bikaç ısırık da salatalık emmiyor da aç aç dolanıyor
00998 birkimsee yumurta sarısı,zeytin,peynir,labne+muz değişimli olarak pankek,menemen, patates kızartması kendi yağı ile patatesli yumurta değişiyor 8 aylık kızım
guzelanne564 Benim oğlum 19 aylık ek gıdaya başladığımızdan beri kahvaltı yapmıyor yapmak istemiyor hiçbir türlü yumurta pankek menemen patates kızartması neler denedim yok yemiyor tek umudum memeyi bırakması onu da bırakıp yemezse kahvaltıyı sevmeyecek derim
birkimsee guzelanne564 Kartanesi26_ Neden böyle ya acıkınca yer olayıda yok bazısı hiç yemiyor cidden. İnşAllah düzelir. Bende korkuyorum ilerde yemezse çok yemek seçerse falan diye
guzelanne564 birkimsee günümüzün çocukları maalesef seçiyor ya biz önümüze ne konursa peynir ekmek yerdik şimdiki çocuklar avokadosundan pirzolasına her şeyi bol bulduklarından bence
00998 birkimsee birde sizin yediğiniz tarzda verin o zaman kabul eder baharat koymayın ya da çok fazla tuz koymayın benim kızıma da özel yemek hazırladığım da yemiyor onunla beraber oturun yemek masasına size eşlik etsin
yagmurum12 birkimsee benim kızımda hiç bir şekilde kahvaltı yapmıyordu.. en son çareyi muz, labne, haşlanmış yumurta ve tahini biztlayip verdim bir haftadır yiyor.. 15 aylik