neslihanvural Merhaba hanımlar çelik tencere setimi değiştireceğim hazır anneler günü yaklaşırken indirimlerden faydalanmak istiyorum kullandığınız memnun kaldığınız Çelik tencere markası önerebilir misiniz? Özellikle yapıştırmayanlardan 🤭😅
Nacafa neslihanvural 18/10 Çelik olmasına dikkat edip bakalit kulp değilde kulpları da Çelik tercih ederseniz her marka olur bence. Bende bu özelliklerde Karaca var çok memnunum sadece görüntüye odaklananlar çok pişman oluyor.
Asyaveannesi04 neslihanvural Karaca almayın da ne olursa olsun ilk evlendiğimde Karaca almıştım her ürünü mü pişmanlık olur ya. Zwiling aldım sonrasında miiis gibi alman markası
Nacafa neslihanvural ya dediğim gib dikkat etmeniz gereken şey Çelik kalitesi ona göre alırsanız bir sorun yaşamazsınız
tgb80 Asyaveannesi04 Kesinlikle ne tencereleri ne yemek takımları ne nevresimleri hepsi mi bu kadar kötü olur binpişman oldum verdiğim paralara.
neslihanvural kalbimegedekaldii pilav kızartma vs yapışıyor mu ben granit kullanıyorum bunlar ama komple çelik takıma geçmek istiyorum
Kuzey_Melis_Momm neslihanvural Karaca almayın da ne alırsanız alın 🙌🙌 Çok çabuk deforme oluyor evlenirken çelik diye almıştım tencerem çoktu 6 senenin sonunda kullanıma çıkardım güya çelik 2 aydır kullanıyorum paslanıyor küçük küçük dışı sürekli su lekesi tencere içi rezil durumda
Kuzey_Melis_Momm neslihanvural Gerçekten öyle ben aynı problemi çatal bıçak setinde de yaşıyorum onuda yeni kullanmaya başladım oda paslanıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️