babyisleeping Kızlar bu markanın meşhur kuşlu fincanlarının muadilini bulan var mı? Malum fiyatlar uçmuş
Nissy babyisleeping Üstte kalsın, şahsi fikrim hiç hoş modelleri yok o markanın 🫠 Fiyatlarıda çok gereksiz. ☺️
canmanayvesuyu babyisleeping ay ben de beğeniyorum ya ama pahalı gerçekten acaba yurtdışında fiyatları nasıl ve nerelerde bulunuyor bilen varsa yazar mı ben de burda bekliyim 😅
gg3848 babyisleeping ben pip studionun bir kaç çeşidini aldım hevesle çok severek kullanıyorum ama elde yıkamak gerekiyor 🙈 muadili olarak fiyatlarını bilmiyorum ama porland fincanları da çok güzel
Marianne babyisleeping baktım baya güzelmiş. Bir takım alınır aslında. Doğum günüm yaklaşmışken şımartıyım kendimi. Yoksa hep karton bardaklardan kahve içmeye alışmışım.
babyisleeping Nissy yaa ay ben çok beğeniyorum modellerinii ama tek bir fincana o kadar para vermek çok gereksiz geliyor 2.400₺ olmuş tanesi🥲🥲🥲
Nissy babyisleeping O fiyatlara altılı veya dörtlü çok daha şık ve güzel fincan takımları var. Çok istiyorsanız eğer tabiki siz bilirsiniz, içinizde kalmasın. 🥰
babyisleeping Nissy o fiyatı vermek istemiyorum da muadilleri uygun oluyor hem hevesimi alırım hem de uygun fiyata gelmiş olur diye şey ettiydim☺️
Ballilokmam11 canmanayvesuyu ingilteredeyim şimdi baktım sitesi varmış ve fiyatlar az değil hatta kargosu bayağı pahalı olduğu için tirkiye fiyati daha fazla mağazası yada başka satışı var mı bilmiyorum
Nissy canmanayvesuyu İngiltere’de fiyatları yine pek uygun değil bence. Diğer ülkelerde fiyat durumu nasıldır, bilemiyorum. ☺️
babyisleeping gg3848 evet evet porland bir kaç beğendiğim fincan aldım fiyatı daha makul ama aklıma pip düştü bu aralar 😄
canmanayvesuyu babyisleeping öyle zor ya ben kendimiz gittiğimizde bulabilir miyim acaba diye merak ediyorum 😅 kuşluyu çok beğenmiyorum aslında da beğendiğim başka modelleri var 😍
babyisleeping Marianne çok nadir alıyorsanız alın tabi benim çokk fazla fincanım var ve sıkılıyorum o yüzden yüksek miktar vermek istemiyorum
Marianne babyisleeping hiç böyle özentim olmadı, hep iş yerinde olduğum için tek kullanımlık bardaktan içiyorum. Şimdi doğum iznindeyim. Bir şey almak istiyordum, iyi fikir oldu. Teşekkür ederim 🤩
canmanayvesuyu Ballilokmam11 Nissy teşekkür ederim Avusturya Çek cumhuriyeti falan oralarda var mı bakayım ben tabi genel olarak pahalıdır da Türkiye’den daha ucuz olur diye umuyorum 😅🫠
Tubanurrr canmanayvesuyu Hollanda da pipstudio nun merkezi ben Amerika ya shipping için baktım 15-20$ arası tutuyor du sonbahar da ama şimdi bilmiyorum