vuessunn Selam arkadaşlar bebeğim 3 aylık 5 günlük şu ana kadar hep anne sütü içtihara’da içiyor ama bazen etmediğini düşünüyorum yani yetiyordur da illa ki her annenin bir kuğusu bence 6 aydan sonra mama vermeyi düşünüyorum hangisi iyi sizce ben bebelac’tan yanayım kızıma da vermiştim çok iyi gelmişti kilo alınır falan iyiydi şu aona vermek istiyorum ama bilmiyor [Aptamil kulağını var mı oraya yeni çıkanlardan hangisi bana önerir misiniz y
asilhanmoms vuessunn ben hipp combiotic kullaniyorum memnunum gaz kusma yapmadi kakasini yapabiliyor bebegim 37 haftalik 2800gr dogmustu su an 2,5 aylik 6,5 kilo guzel kilo aldirdi
lemongreeny asilhanmoms yaa merhaba, benim bebeğimde 2.5 aylık ama 5.5 bende hipp kullanıyorum, siz günde kaç kere kaç cc veriyorsunuz 💐 ben 8 kere 90cc
seval868_ Hipp organik combiotic olanını kullandık aşırı kusma, gaz ve kilo aldırımı konusunda sorun yaşadık. Bebelac golda geçtik kilo alımı düzene girdi, kusma ve gaz sorunu yaşamadık.
seval868_ vuessunn Hipp evet içeriği en temiz mama olabilir ama doyurmuyor da. Mamayıda biraz deneme yanılma yapacaksınız belki sizin bebeğiniz bebelacı kabul etmeyecek bilemiyoruz. 1 paket bebelac gold alıp deneyin isterseniz
vuessunn seval868_ işte kızımda sma almıştık kusmaktan kızım kendine gelmiyorduu bebelak iyi gelmişti oyuzden bu bebeğimde bebelak almayı düşünüyorum biandan korkuyorum bu suute öyle tepki verrise diye korkuyorum vermeyee 🥺
seval868_ vuessunn hemen geçiş yapmayın. Örnek günde 4 biberon veriyorsanız 2 tanesini eski kullandığınız mamadan 2 tanesini yeni geçeceğiniz mamadan verirseniz hem bağırsakları azalır hem de daha az hazımsızlık ile geçiş yapmış olursunuz :)
asilhanmoms lemongreeny merhaba bende gunde 8 kere 120 cc veriyordum 1 ogundede 120 cc anne sutu veriyorum bebegim yarin 3 aylik olacak son 3-4 gundur bazen 120 bazen 150 veriyorum 120 yetmemeye basladi ama her seferinde de 150 yi tamamen icmiyor bazen 10-20 cc birakiyor
babyhola Bebeğim 70 günlük hipp organic combiotic kullanıyorum doğumdan itibaren kilo alımı iyi gaz kusma yapmadı 2 3 saatte bir veriyorum bence bebeğe göre değişir deneyerek bulursunuz
gulenyuz91 Biz bebelac kullanıyoruz gaz sorunu yapmadı huzurlu rahat etmektedir birçok mama denedik bunda karar kıldık çünkü ne kullandıysak gaz sorunu yaptı huzursuz oldu haliyle kilo kaybı yaşadı bebelac bebeğime yaradı
OzlembskrDogan Biz Aptamil Prosyneo kullandık başından beri gaz ve kabızlık şikayetimiz olmadı kronik kabızlık problemimz vardı 8 günde bir yapıyordu şimdi iki güne 1 düştü
goksusbrk Ben Aptamil prosyneo kullanıyorum her yönüyle çok memnunum bebeğim mutlu bende mutluyum gaz sorunu yaşamıyor kabızlığına iyi geldi karnı şişmiyor rahat sindiriyor geceleri iyi uyuyor tavsiye ederim
munevver18 Bebelac bebegin beslenecgi ve ihtiyacı olan tum vitamin ve mineralleri iceriyor. Doyurucu ve fiyatıda gayet uygun. Cok memnunum
veysel13 Aptamil prosneo kullanıyorum çok memnunum hem probiyotik hem prebiyotik içeriyor aptamil en iyisi bebeğim çok rahat etti