svda77 bir kaç tane instamom arkadaşım var. İş gibi düşünün bunu ya. Çoğu videoda gülüyor o kadar. Video kapanınca gülme bitiyor. Bir tanesi benle beraber bazen gittiğimiz yerlere götürürdük. Hep içerik olarak paylaşırdı o yerleri. Baksan en çok gezen o😃 alakası bile yok aslında. Gittiğim yerlerin bazılarına götürüyordum sadece. Mesela oraya gidince 3-4 farklı kıyafet giydirip sonra 3-4 kez gitmiş gibi aralıklı paylaşırdı 😁 4-5 yere gitsek hesap yap işte😂😂 oyun alanına gitse öyle.
Bir keresinde de bir tanesi aramıştı. Ben dışarı çıkamıyorum çocukla nasıl yapıyorsun diye sormuştu. Şuan 2.yi Doğurdu. Çıkamıyor gerçekten. Ama mesela o aradığı gün telefonda ağlamıştı biraz. Hayatım kaydı napcam falan diye aynı gün instagramda en güzel gün en rahat gün diye paylaşmıştı. Çok kez hemde 😁😂
Bir tanesi şimdi kazandığı parayla siteye geçti geçen sene. Herşey bedava zaten tanıtım amaçlı her yerden gönderiliyor. Ekstra bir şey almıyor asla.
Ve arkadaşların dedikleri doğru ya hiç temizlik yapmıyorlar. Sadece çekeceği alanı düzenliyorlar ya da çalışan geliyor. Kendi yapmış gibi gösteriyor.
Ama bir arkadaşım var o kendi yapıyor genelde. Yapmayı seviyor kız yani. Ama arada alıyor tabi.
Ben çok zor buluyorum. Valla hiç bana göre değil. Herşeyi Çek düzenle paylaş falan 🫠🫠🫠🫠