yuksel10 Ben 40ım çıktıktan sonra hemen olmuştum geçen ay çok az bi lekelenme şeklinde geldi ama bu ay olmadım böyle olan var mı? Hamile olmaktan çok korkuyorum dikkatte ediyorum ama
karahanlii0 2,5 ay sonra oldum hafif ağrım vardı ilk 3 gün çok aşırı yoğun kanama yaşadım sonra yavaşladı bugün 5. Gğn hala bitmedi. Daha yeni ilk regl yi gördüm
edaeren00 bulutlarinsesi 4. Ayda oldum 2 gün sürdü fazla değildi oda kesildi hemen ondan sonra daha olmadım 6. Aya giriyoruz
sudemsudem mmutluuu siz de aktif emziriyorsanız ondandır doktorum öyle diyordu hep çünkü ben de gece gündüz emziriyorum
seher__12 bulutlarinsesi kırkım çıkmadan oldum 5 gün sürdü ikinci reglm da bebeğim 65 günlükken oldu şuan kızım 70 günlük hemen düzene girdi
sudemsudem mmutluuu yok muayene için gitmedim de bi görmeye gittiğimizde sordu regl başladı mı diye daha yeni başladı hocam dedim oh iyi güzel dedi sadece😃
svlla bulutlarinsesi lohusa kanamam bitti birgün ara gibi oldu geri adet oldum. Doğumdan sonra ki ilk 40 gün içinde
bulutlarinsesi Urassmom34 ben henüz görmedim regl ama inanılmaz bir ağrım var. Hep olduğunda spor ve sancılı geçerdi. Ne zaman oluyor nasıl merak ettim bi yazayım dedim. Emzirme baskılıyormuş ama azalma vs yapar mı bilmiyorum birazda korkuyorum bundan 🙄
serife2 sudemsudem bende 15.ayda oldum suan 17 ayligiz emiyor halen emzirdigin surece doktor sut hormanini salginlandigi icin duzensiz veya gec oluyormus oyle dedi benim halen ara kanamam var vallaha zor ya 10 gun temiz 5 gun pis oyle ilerliyoruz kadin olmak zor vallaha ama normal durum
Urassmom34 bulutlarinsesi ya ben geceleri bazen mama veriyordum ya da sağım sütü, acaba o mu etkiledi dedim vicdan azabı çekiyorum şu an sütüm baya azaldı. bulutlarinsesi ya 2-3 saat arayla emziriyorum. Geceleri uyku süresi arttı acaba ondan mı azaldı dedim. Emzirme azalınca regl oluyormuş sanırım☹️
kuzeyald bulutlarinsesi ben sezeryan doğum yaptım 40 gün kanamam oldu ve 2 aylıktı oğlum ilk adetimi oldum hamilelikten önceki ağrım yoktu ama sonrasındaki reglilerimde hamilelik öncesi ağrılarım devam etti yani yalanmış 😅doğurunca geçmiyormuş ağrılar