perla_ Minikkalbinannesi şehriye salatası dün yaptım tadı güzel oluyor sarma dolma gerçi bana sorsan biz hep patlıcan ve domates tepsi oilav cacık turşu hazırlarım hep tatlı olarak magnolya
Minikkalbinannesi perla_ evet güzel oluyor canısı dolma güzel olur ama yapamam kanka üşeniyorum bu aralar herşeye 😂
arzu38arzu Minikkalbinannesi kupta tatlı yapıyorum son zamanlarda spoonfull genelde börek tatlı/tuzlu kurabiye bir de makarna salatası gibi yoğurtlu bir salata veya şehriye salatası vs
Niyesordunbucevabi Minikkalbinannesi kanka yufka böreği yap işte patatesli olabilir veya peynirli daha kolay
Pamukhanim_ Minikkalbinannesi hiç beceremem menü yapmayı ama kumlu pasta çok güzel oluyor canım hemde bereketli ben çoğunluk misafir gelecekse onu yaparım
ikiyavruskaannesi Minikkalbinannesi Kalem börek Yaprak sarması ya da kuru dolma Kısır (ayy bence olmazsa olmaz ya) Anne keki şöyle havuçlu tarçınlı cevizli Bence yeterli bu kadar.
50krsvertirreekk Minikkalbinannesi Makarna salatası/şehriye salatası şalgam sulu Saçaklı poğaça Herhangi bir kurabiye Trileçe 😍