Minikkalbinannesi Kızlar yarın akşam çaya misafirim gelecek.ama ne yapacağıma karar veremedim fikirlerinize ihtiyacım var 😂 Bekliyorum gelsin🌸
metekaanmomm Minikkalbinannesi Akşam çayı zor ya Kıbrıs tatlisi Kurabiye Börek yeter bence salata türü yapmak istiyorsan yanına kısır ya da mercimek köftesi
Minnikkiz Minikkalbinannesi Börek Poğaça Patates salatası Sarma Kısır olabilir Yoğurtlu makarna salatası olabilir Kıbrıs tatlısı, kedidilli tattlılar veya cupta tatlılar olabilir 🥹
Nsrn1 Minikkalbinannesi ben akşam çayında bir tatlı isteyen tiplerdenim. Bence çok abartmaya gerek yok çünkü yemek sonrası gelineceği için boşa hazırlık yapmış olma kendini yorma çocukla. Bir çeşit tatlı bir çeşit tuzlu yeter 😄
aybarssmom_ Ben de burada bekleyeyim benim de misafirim gelecek yurtdışından bir de yemekten sonra çaya gelecekler ne yapcam hiç bilmiyorum 🥲
Minikkalbinannesi metekaanmomm şehriye salatası yapcam onun yanına bişeyler eklemem gerekiyor balım 💕
metekaanmomm Minikkalbinannesi şehriye salatası da güzel hafif oluyor zaten akşam yemek yiyip gelirler o yüzden çok abartmaya gerek yok bence 😊