bensuokumus Bebeğim 15 aylık önceliğim gece beslenmesini kesmek ama kademeli mi kessem tamamen mi kessem bilemiyorum sizler nasıl bıraktırdınız kolay bi yolu yordamı var mı 😕
yasminmomy bensuokumus direk kestim kademeli olursa daha zor olur vermedim ne gece ne gündüz bır ay oldu keselı çok sık uyanıyordu emzık niyetıne kulanıyordu bende kestım hiç bişey sürmedim vermedim gece bi kaç gün agladı kalktım kucagımda gezdırdım sonra sırtına vurarak uyutmaya başladım ve çok şükür oda rahat uyuyor bende ve dinlenmiş oluyor kendısı
Pamukhanim_ bensuokumus 17. Aslında sabır taşı ile komple kestim sadece 1 gün sürdü desem yeridir ilk gün akşam üzeri 5 e kadar emzirdim 5 te sürüp verdim ve iğ dedi asla gelmedi ufff öğ dedi ve 2. Günün sonunda uykularda düzene girdi 1 haftanın sonunda tamamen iştah uyku düzelmişti
begolas Direkt kestim. Gece uyandi bi iki gun birwz agladi ama geri uyuttum severek ninniyle falan sonra uyanmamaya basladi. Sabir ve istikrar onemli bence kiyamiyordum ama hem onun icin gece uykusu hem de benim icin daha iyi oldu biraCik sabir gereklii
bensuokumus begolas kesinlikle annenin kararlı olması ve sabır çok önemli ama bende bazen tükeniyor yeniliyorum 💆♀️ siz kaç aylıkken kestiniz
gulcegrgn momelyaduru nasıl gidiyor süreciniz . Üç gün önce ben de kesme kararı aldım 22 aylık gece çok sorun olmuyor ama gündüz beni çok zorluyordu artık ve öyle herkes gibi 1 2 çekip bırakmıyor hem çok hem de aşırı uzun emiyordu . Kızım kabullenmeye başlamıştı ama bana çok ağır geldi yapamadım saatlerce ağladım gece gündüz 17 saat vermediğim memeyi kendim vermek istedim 😢 üç gündür de günde 2 ye düşürmeye çalışıyorum ama gittikçe krizi artırıyor sanırım bi verip bi vermemek buna sebep oluyor tamamen mi kessem bilmiyorum emzirmeden durabileceğimi de zannetmiyorum 😢
bensuokumus yasminmomy bende hem uykularımız düzene girsin hemde yemesi iştahı düzene girsin diye geceyi kesmeye karar verdim
yasminmomy bensuokumus uyandıgı zaman su verin meme isticek ağlıcak ama pes etmeyın kesmek istiyorsan vermeyeceksın ayagında sağlama uyandı mı eğer gerı uyumazsa kucagında gezdır uyusun bir hafta zor geçer sonra alışır şuan hemen unutma ayında
bensuokumus Pamukhanim_ yaa ne güzel maşallah benim bebeğim inatçı bi bebek isteyip ağladıkça nasıl başa çıkacağım çok düşünüyorum gerçekten
momelyaduru gulcegrgn ilk bıraktığımız gece kucağımda uyudu memesiz bir kerede meme diyerek uyandı kucağıma alıp gezdim evin içinde uyudu. Gündüz full dışarda gezdik akşam uyudu yine ama dün gece 3 de bir uyandı.. aman allahım çocuk beni görmüyor duymuyor sanki 15 dk kesintisiz ağladı ve dayanamadım verdim 🥹🥹 çok zor benim için dayanamıyorum çok üzgünüm yani neredeyse geri başlıcam 🫠
bensuokumus esraalic kaç aylık bebişiniz ve nasıl gidiyor bende 2 gündür uykudan önce emzirmeyi bıraktım bu duruma alıştığında da tamamen kesmeyi bırakıcam inşallah
esraalic bensuokumus 23 aylık olacak korktuğum kadar kotu gecmiyor çok şükür dün gece ilk defa kesintisiz olarak uyudu 🥰
bensuokumus esraalic yaa ne güzel maşallah bizde görür müyüz o günleri çok çekiniyorum bu yola girmeye bebeğim inatçı emmeyince çok ağlıyo nasıl susturucam sakinleştiricem bilmiyorum
esraalic bensuokumus bende korkmuştum benimki de baya bağımlısıydı umarım rahatça atlatırız hepimiz 🥰