sevvallcik Kızlar eminevime araba almak için başvurmayı düşünüyoruz aranızda daha önce alan var mı iyi yada kötü yönleri neler bilgi verebilir misiniz
3boysmom sevvallcik pek bilgim yok ama 2 kuzenimde araba ve ev aldı eminevimden 1 ide sadece araba almıştı
SevimliHayaletCasper sevvallcik eminevim değilde fuzuleve girdik bizde. Aynı sistem zaten. Ağustosta alıcaz inşallah. Kötü tarafı sadece bekleyecek olmamız onun dışında sorun yok
Beraninannesii sevvallcik Ocak ayında aldık biz de Eminevimden. Biz bira pişman olduk katılım payını verirken altın dolar bozdurduk ordan zarardayiz. 16 ay cekilisli sisteme girdik 16ci ayda teslim aldık çekilişte cikmadi pesinatta vermemistik.
sevvallcik SevimliHayaletCasper peki biraz bilgi verebilir misiniz kaç ay bekletiyorlar ne kadar bir ücret isteniyor ödeme zamanında artış oluyor mu yoksa sabit kalıyor mu
SevimliHayaletCasper sevvallcik en erken 5. Ayda alabiliyorsunuz. Istenilen ücret sizin alacağınız aracın fiyatına göre değişiyor. Taksitleride isterseniz sabit taksit isterseniz artan taksit olarak belirleyebiliyorsunuz.
3boysmom sevvallcik yok valla hamdolsun huzurla oturuyorlar, hatta bi tanesi ilk küçük arabayla başladı sonra onu peşinat gösterip yükseltti sorun yaşamadı
sevvallcik SevimliHayaletCasper ben 5 aydan 8 aya çıktı diye duydum gidip görüşmedim kafam karıştı ne zaman başvurmuştunuz
SevimliHayaletCasper sevvallcik ocaktan sonra 8. Aya çıktı evet. Ama ocaktan sonra başvurup 5. Ayda alıcaz diyen biri vardı burda. Bi gidip konuşmanız lazım
sevvallcik Beraninannesii bizde altın bozdurcaz peşinat olarak vericez ama bilemedim peşinatsız olan 16 sonra mı veriliyor
Beraninannesii sevvallcik 24 ay vadeli girdik çekilişi 16.ci ayda sondu Eylülde ödememiz bitiyor . Biz arabamızı vermeyi düşündük sonradan vermemek mantigimiza daha çok yattı. Katılım bedeli verdik yenisini alırken elimizdeki arabada değerlendi.
sevvallcik Hiilyuss peki süreç nasıl ilerliyor ödeme durumu nasıl artıyor mu sabit mi biraz bahseder misiniz
sevvallcik Beraninannesii bizdede Birtane araba var süre geçene kadar binmeyi düşünüyoruz ama altın bozdurmak mantıklı mı bilemedim
Hiilyuss sevvallcik sabit anlastıgım fiyattan öfemeye devam ediyorsun. Pesinat verirsen alma süren hızlanıyor. Biz kura sistemine girmedik. 5. Ayda parayı verdiler. Aracı aldıgın zaman bi sigortatı onlar yapıyormus zorunlu o ay birs fazla ödedik sanırım onun. Dısında sabit
flowersssss sevvallcik kardeşim aldı. Şimdide biz yazıldık ilk taksitimizi ödedik. Kötü yönü en az 5 ay beklemek zorundasın parayı almak için. İyi yönü faizi çok düşük. Böyle bir imkan olmasa kredi çekip araba almamız mümkün değildi
sevvallcik flowersssss bizde 5 ay diye biliyorduk ama şuan 8 ay diye bir söylem var kafam karıştı 5 ay beklemek ayrı zor 8 ay daha sıkıntı olur
sevvallcik Hiilyuss sabit olması daha güzel bizde belli bir fiyat peşinat verip girmeyi düşünüyoruzda 8 ay diye bir söylem var o kafamı karıştırdı
flowersssss sevvallcik kardeşim 5.ayda aldı hemde daha yeni. O ödemene bağlı. Biz 7 ay sonra alcaz çünkü ödemelerimiz düşük
Hiilyuss sevvallcik siz gidp konusmanız lazım. Daha kesin net bilgiler ögrenirsiniz. Bir de ödemeyi siz belirliyorsunuz o da güzel bisey bence. Yani biz aylık 25 e girdik, kayınpeder aylık 50 ye girdi, ablamlar girmis onlar da aylık 20
sevvallcik 3boysmom bizimde arabamız var yeni arabayı alana kadar binip onu satıcaz parayı kapatırız diye düşünüyoruz bir kısmını