myavocado 122607 Geçen sene doktorumuz solante önerdi kullandık memnun kaldım, içeriği güzel, koruyuculuğu başarılı. ama sürmesi biraz zordu, kıvamı çok koyu. Minela care çok önerilen bir krem, sürümü de kolaymış bu yıl onu alacağım.
3cocuklutalebe Mustela almıştım ilk geçen yaz hemsiremiz içinde parfüm olduğunu söyleyince siveno aldım.
ezifah İki sene incia kullandım bu senede pınar hanımın kremini sipariş ettim güzel içerikli bakalım nasıl çıkacak. Stick olarak da badenatural kullanıyorum çok güzel parkta havuzda pratik oluyor
suheyla92 122607 minela care tek geçerim tum gun disarda olduğumuzda kizarmiyor bile oglum bembeyaz bi bebektir. Siveno da denemistim ama sürümü cok zor
Bereninannesi10 premses7_ bence reklamla alakası yok çok güzel bi güneş kremi subazlı oluyor ya hiç yüzde beyazlama yapmıyor sürülümü çok iyi yüze çok güzel yedirebiliyosun ben şampuanlarını bile hep stok yaparım köpük sabunu da çok güzel bi şans verin kullanın
asli1009 Ben burada bilmişlik yapmak istemem ama bu ürünleri sonuçta bebeklerimize kullanıyoruz. önerilen ürünler organik içerik yazıyo ama güneş kreminde en önemli kriter “mineral filtreli” olmasıdır. Mineral filtre olmayan bütün ürünler kimyasal filtrelidir ve bebeklerin ciltleri çok hassas ve bu ürünler cilt yüzeyinden emilir yani kısacası bebekler kimyasala maruz kalırlar. Şunu kullanın bunu kullanmayın demek değil amacım ama kullandığınız ürünün mineral filtreli olmasına dikkat etmenizi öneririm. Bunun için de ya mineral filtreli ibaresini arayın ya da içeriğinde çinko oksit veya titanyum dioksit olmasına özen gösterebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse pureseed güneş kremi tamamen kimyasaldır.