122607 Bebeğim 8 ay 15 günlük malum sıcaklar yükseliyor yaz geldi bu yüzden güneş kremi arayışındayım bebeklerinize kullanıp memnun kaldığınız güneş kremi markaları neler ve güneş kremi kullanılır miyiz artık siz ne zaman kullanmaya başladınız
prensesmasal 122607 Minela care bu güneş kremi mineral filtreli veya pureseed de alabilirsiniz sürümü kolay
Bereninannesi10 122607 pınar hanımı takip ediyorum onun kendi üretimi var organik pureseed naturel onu kullandığımdan beri başka krem kullanmıyorum bence bi şans verip kullanın bana hak verirsiniz gerçekten muhteşem
premses7_ Bereninannesi10 bende bi doktordan onu önerdiğini duydum ama henüz almadım reklam ürünü mü acaba diye sürekli aklımı kurcalıyor artık güvenemiyorum önerilere
yagmurercan 122607 mustelayı çok araştırdım ama içeriğinde bazı çirkin içerikler varmış benimde bebeğim 7 buçuk aylık siveno falan almayı düşünüyorum mustela istiyorum aslında ama güneş kremi içerik açısından pek hoş değil isterseniz sizde bir araştırın
Bereninannesi10 premses7_ bence reklamla alakası yok çok güzel bi güneş kremi subazlı oluyor ya hiç yüzde beyazlama yapmıyor sürülümü çok iyi yüze çok güzel yedirebiliyosun ben şampuanlarını bile hep stok yaparım köpük sabunu da çok güzel bi şans verin kullanın