denizalismom Ya arkadaşlar tatlı krizlerim olmuyor olunca meyveyle geçiyor ama şu karbonhidrat ihtiyacını nasıl giderecem yaa 🥹 Canım su böreği istiyor, sıcak pide ekmek istiyor. Dolu dolu kremalı makarna yemek istiyorum. 🥹
Dmt-01 denizalismom tam buğday unundan makarna var ondan alıp yiyin.krema yerine belki sütle sos yapabilirsiniz
betul97_ denizalismom Bende 3 haftadır diyetteyim bende de oluyor. Geçen annem ev ekmeği yapmış bizde akşam oturmaya gittik ‘Vereyim mi? Yersiniz’ dedi. İçim gitti ama dedim hayır. Çok kilo almıştım son zamanlarda aynaya bakmaya utanır oldum, kıyafetlerim yakışmaz oldu. Şimdi mesela canım bir şey çekiyor kendimi durduruyorum hep gözümün önüne zayıf halim geliyor.
gizememre denizalismom annem mercimekli ekmek yapıyor kuzu ben çok canım isteyince ondan yiyorum 1 dilim
denizalismom betul97_ ya bende öyleyim. 5 kilom gitti gözle görülür de bayağı verdim . Bende zayıf hallerimi çok özledim ama bazen dayanamıyorum 🥹
denizalismom Dmt-01 ah ne olacak bizim bu kilolar . Geçen sene 76 dan 62 düşmüştüm kışın yedim yine 70 oldum .😢 şimdi 65 im şükür
betul97_ denizalismom Of of bende dayanamıyorum mesela tatlı 1 Çatal alıyorum nefsimi onunla terbiye etmeye çalışıyorum 🥲🥲
Dmt-01 denizalismom maşallah kolay veriyorsunuz demekki.ben veremiyorum malesef 5 kilo verebilsem yeter ama bir kilo bile gitmiyor:(
cananbulbul denizalismom ben canım çekince yiyorum az bir miktar bile olsa, ondan sonraki öğünümü hafif tutuyorum
denizalismom betul97_ hahaha inan canım asla tatlı istemdi bu süreçte 😂 demek ki tatlısız oluyormuş diyorum kendime 😂😂
cananbulbul denizalismom o zaman tam buğday makarnaları deneyebilirsiniz bence ben tadını beğenmedim pek normal makarnalardan az miktarda yiyorum çok zor oluyo benim için de en sevdiğim şeylerden biridir makarna 🥲 ekmek vs de tam buğday ekmeği yiyorum zaten kalorisi çok değil