mbabygirlm Kızlar 15 yıllık kaynanamın makinesi kullanıyorum alamadığım için ve kıyafetleri yırtıyor. Kazanın içinde alt kısmında hiçbir şey yok acaba neyden kaynaklı olabilir. Kaynanam tamirci çağıralım yaptıralım diyor
usenmedimyaptimbirvelet mbabygirlm kaynana yenisini alsın ya kendisi yeniyi kullanıp sana eskisini mi vermiş
tazeanneyimbennn mbabygirlm yenisini aldır kocana eski şeyi neden verdiler sana benimde yırtıyordu eski getirmişlerdi hemen değiştirdim
patlakprezervatif tazeanneyimbennn eşi hapiste. Arkadaşına iban bilgisini verip başını belaya sokmuş.
acimavi mbabygirlm şu an yenisini almaya niyetleri yoksa tamirci çağırsınlar, vardır bir sebebi yırtmasının
patlakprezervatif mbabygirlm bir ara bizim makinede yapıyordu sorun neydi bilmiyorum kendi kendine düzeldi. Eline eski işine yaramaz bez al makinenin içinde sürt bekli tamburda birikmiş kireç vardır yada işine bir şey takılmıştır
patlakprezervatif tazeanneyimbennn fark ettim o sebeple söyledim 😊. Zaten bu kadının eşinin ailesi bir garip. Tuhaf bir aileye gelin gitmiş Allah yardımcısı olsun.