fairytaleofthestars princessmom_ tuttu😀 Aşağıdaki annenin karnı acıktı gece gecs ne yesem diye düşünüyor hdhxhxj😅aklı midesinde olan ben
huzur283_ fairytaleofthestars Tuttu bebeklerim ikiside huysuzdu şimdi yattı çok şükür. Aşağıdaki anne İnternet sitesinde sepete kıyafet ekliyor✨️
Pamukhanim_ canan6668 sağol canım🌸 valla stresten yedim bende yoksa bu saatte yemezdim çok yordu kızım bugün
Ozlemas2020 princessmom_ tuttu sayılır yattım 😅aşagıda ki anne yavrusunu uyuttu yatmadan bir evi toplasam mı diye düşünüyor
momblogg Tutmadı Bebegim yeni dogan emziriyorum onu uyutmaya calisiyorum uyusunda bende uyuyayim ev umrumda degil 🥲 Asagidaki anne Uyudu uyandi yarinin planlamasini yapiyor
princessmom_ momblogg uyudu uyandı kısmı tuttu gerisi nanay😁 plan yapmam anı yaşarım🫠 Aşağıdaki anne gece çok sık uyandığı için ayılamadı
Pamukhanim_ princessmom_ kısmen tuttu 1 defa uyandı ama geç uyuduğum için ayılamadım 😴 Alttaki annenin bebeği hâlâ uyuyor
[silindi] princessmom_ tutmadı toplamaya gidicem kızım bırakırsa 😂 Aşağıdaki anne bugün dışarı çıkma planları yapıyor
humanur1906 princessmom_ tutmadı, kaynanamdayım gezme sayılır mı😁 Aşağıdaki anne birazdan yemek yapacak.