princessmom_ huzur283_ Tutmadı annemdeyim yarın 😁 Aşağıdaki anne çişi gelmiş ama yataktan çıkmaya üşeniyor 😁
patlakprezervatif princessmom_ tutmadı balkonda tüttürüyor 😀. Aşağıdaki anne birikmiş çamaşırları düşünüyor
princessmom_ patlakprezervatif Benim yerimede tüttür kalkmaya üşendim 😁 Tutmadı sırf katlamamak için kurutmayı 3. Çalıştırışım yarın katlarım artık ahahah 😁 Aşağıdaki anne kova burcu
canan6668 huzur283_ tuttu valla yatırmaya çalışıyorum sabrım tükeniyor. Aşağıda ki anne bebisleri yatırmış anne vakti yapıyor 🤭🩷
Pamukhanim_ canan6668 tuttu oturdum pisman olacağımı bilerek çiğ köfte yiyorum. Alttaki anne bebeğini uyutmaya çalışıyor
canan6668 Pamukhanim_ afiyet olsun canım yaaa annemler de Çiğ köfte yapmış foto attı canım istiyordu zaten sen deyince iyice istedi 🤤
princessmom_ Hemdem__ Tutmadı yatakta sağa sola dönüyorum😁 Aşağıdaki anne de ben gibi uyumak için yatakta sağa sola dönüyor
fairytaleofthestars princessmom_ tuttu😀 Aşağıdaki annenin karnı acıktı gece gecs ne yesem diye düşünüyor hdhxhxj😅aklı midesinde olan ben