[silindi] surprizbebe çok yakışmış kuzumaaaaa güle güle kullansın. Benim kız da küpelerimi seviyor 😂😂 ben cesaret edemem aşkım
Gul-42 surprizbebe evet canım ama o farklı bır durum burada cocuga sormadan vucuduna yapılan bırsey var bu tarz seyler büyüdüğünde cocuga sorulmalı☺️
surprizbebe Gul-42 Napiim istiyorsun şu an? Pişman mı olayım? Olmadım. Fikir istemedim sadece yaptım ve mutluyum bunu paylaştım. Enerji emmeyin şurda ya. Sen deldirme ok.
ebrusafura Benimkide 17 aylık korkuyorum yalan yok ilk başta şu sıkıştırılmalı çoçuk küpesi var onu alıp deniycem hevesi varsa deldiririm yoksa büyüyünce ne zaman deldirmek istiyorsa deldirsin
aysecmoglu surprizbebe siz bazılarının dediklerine bakmayın telefonun başına geçen biseyler yazıyor 😀😀klavye delikanlılari😀😀😂
aysecmoglu surprizbebe hayırlı olsun çok yakışmış prensese🎀 bende kızımın kulağını 1 yaşındayken deldirmstim suan 5 yaşında 4 yıldır kulağı delik 🌸😊
surprizbebe aysecmoglu çok teşekkür ederim😊 bana kızacağını asla düşünmüyorum zaten. Çünkü şimdi bu ile dikkatini çekiyor benim küpelerime bakıp sonra kendi kulağına dokunuyor yok diyor aklınca. Bazıları anlamıyor dese de😏 Ben süslü bi insanım eminim ki kayıtsız kalmayacak kızım da 😁
myavokado surprizbebe sürekli asılma falan oluyor mu kızım 28 ayı bitti yaptırsam mı diye düşünmüştüm kaynanam dursun diyor
surprizbebe myavokado hiç dokunmuyor şimdilik. İlk acısını unutmadı çünkü daha. Ama dün gece rahat uyudu döne döne. Ağrımadığına emin olduk bu yüzden. Yine de dokunmuyor ve dokundurtmuyor şu an. Sizinki büyümüş zaten elleme deseniz ellemez bence
aysecmoglu surprizbebe benim kızım de bazen benim kupelerimi takiuor sonuçta kız çocukları özeniyor böyle şeylere yaslari kaç olursa olsun 🤩 süslü annelerin süslü kızları olur✨🌸💐🎀😊
aysecmoglu surprizbebe siz keyfiniz ve kahyası istemiş ve yaptınız kimse de bişey diyemez sonuçta çocuk sizin 😂😂
myavokado surprizbebe kayınvalidem küçük dursun daha dedi yaptırsam şimdi bişey der mi ki dursun sürekli eller dedi ya 😂 emin olamadım