Teletabianteni simseklivekalpli işte ciddi risk belli bir seviyeye ulaştığında patlama riski var ya lamba açınca bile statik elektrikten patlama olabilirmiş
simseklivekalpli Teletabianteni evet ben de usta gelmeden hemen önce araştırınca öğrendim. Aslında 187yi arayacaktım ama en ufak bir şeyde bile gazi kesip komple proje cizdirip anlaşmalı yerlere yönlendiriyorlar çok uzun sürüyor dedikleri için 187yi aramamistim
Teletabianteni Gul-42 yok ev tipi olanlar varmış 500 tl den başlıyor da daha tecrübeli olanlar vardır diye danışmak istedim
Nikita Teletabianteni dedektör var hatta iyi çalışması için kompresörle temizletiyoruz ki tozdan kirden tıkanmasın
Teletabianteni Nikita detaylı bilgi alabilir miyim zahmet olmazsa. Hangi dedektörü kullanıyorsunuz nerede kullaniyorsunuz? Kombiniz nerede?
suheyla92 Teletabianteni 10 yasindan beri dogalgazli evde yasiyorum hic bi zaman dedektor vb kullanmadik sorun da yasamadik yani bu cok sık karsilasilan bir durum degil acikcasi. Cok gecmis olsun 🌸
Teletabianteni suheyla92 belki de ustanin azizliğine uğradık contanın değişmesi gerekiyormus. Yeni taktirdık zaten
Nikita Teletabianteni biz tokide yaşıyoruz. Takılıydı. Dedektör mutfakta. Kombimiz hermetik şofben. Suyumuzu ısıtan ve ocağımızda kullandığımız doğalgazla çalışıyor. Hepsi mutfakta. Isınma ortak ısıtma