aysem1205 Kızlar ben çok beyaz ve hassas tenliyim yüzüm için güneş kremi arıyorum. Hangi güneş kremini sürsem yüzümü terletiyor şıpır şıpır akıyor. Siizn beğendiğiniz terletmeyen akmayan güneş kremi var mı
asilazmazbalkokmaz aysem1205 Shiseido veya La Roche Posay. Cilt tipim karma. Göz yakmazlar, beyazlık bırakmazlar, yüzde ağırlık yapmazlar hafif yapıdalar, koruyucular. 🙂
Zumra_Fatma aysem1205 homm bitkiselin güneş kremleri hiç öyle yapmiyoe çok memnunum benim yzuumde öyle ama kullandığım küçük üzerinde turuncu bir şerit var yine alacağım
simseklivekalpli aysem1205 hayır krem formunu kullanıyorum ama tesettürlü olduğum için yüzüme ve elime sürüyorum sadece bana yetiyor, aciksaniz stick daha mantıklı miktarı daha fazla diye hatırlıyorum
metomom aysem1205 valla be çocuğun kremine ortak oldum sveno sanki ten rengini eşitledi yüzümde çok güzel duruyır
eks24 metomom ben de almışım oğluşuma. bi düşünüyorum ben de kullanayım mı?🤣🌞🤔 Diye sizin yorumunuzu okudum.😍
egelibiranne aysem1205 homm bitkiselin güneş kremi 🫶🏻 tek memnun olduğum o oldu. Diğerleri terletti aktı alerji yaptı
cennetkusum16 aysem1205 sizin yüz yapınız terledigi için ne surseniz terler akar kremle ilgisi yok. Sadece yuzunuze dokunmayan ürün bulmalısınız. Avenne ürününu beğeniyorum.
Nsrn1 aysem1205 satışa çıktığı günden beri “KNOWN. Sun Blocker Cream” kullanıyorum. Çok da memnunum. Hatta stokladım elimde açılmamış 4 tane var 😄 yenilerde Homm bitkisel temsilcisi olduğum için birkaç kişi güneş kremi siparişinde bulundu. Ben de şans vermek istedim kendime de aldım. Geldiğinde kullanmaya başlayacağım bakalım diğeri kadar sevecek miyim.
[silindi] aysem1205 normalde bioderma kullaniyordum eczaci bir arkadasim avene senin yuzunde daha nemli durur icindeki termal su cilt tonunu esitler dedi( cildim kuru hassas egzamali ve rosali ) oyuzden avene siparis verdim.
Tubanurrr [silindi] benimde kuru hassas egzamalı kizarikliklar var larocheposay kullanıyorum avene mi denesem acaba