karahanlii0 Plates topu üzerinde ya da yatakta hafid zıplayarak pışpışlamayı deneyin vir de isterseniz
adaluna mihriban0 amin inşallah hepimize kolaylık versin Allah. Deniycem sizin yöntemlerinizi de. Ne kadar uyanık kalıyor sizin bebiş
mihriban0 adaluna İki üç saat bazen daha fazla uyanık kaldığı oluyor gaz yüzünden huzursuz oluyor dün probiyotik başladık yatmadan önce ılık duş da iyi geliyor
UrbanMom adaluna desteksiz uyumayı ogrenirse karartma perdesi alın koyun odaya kendisi uyusun benimki beni odada sanar beni ellemez sonra bırakırım kendisi uyur
gizematadeniz alpaslanmom_ 20 aylik hala pispisla uyuyor. Allahtan desteksiz ve kesintisiz uyuyor kendi. Ama pispis sesi açık daliyor ilk dalarken
gizematadeniz alpaslanmom_ bizim de oyleydi desteksiz uykuya gectik simdi sadece dalarkene kadar düştük
mavigibibakti adaluna ahh şuan bebeğim sekiz aylık neler çektim bu konuda. Elektrikli süpürge sesi derdime derman oldu hâlâ onla uyuyor bi deneyin isterseniz 🥲
adaluna mavigibibakti gece bile dysonu açıp deniyoruz ama tam dalmıyor. Uyudu sanıyorum,sonra yine hareketleniyor
mihriban0 adaluna enterogis ilk gün çok anlamadık ama bi kaç gün sonra daha etkili oldu rahatladı yavrum biraz