tugbaa_14 İnanılmaz bir akım var keşfetimde herkez zayıflıyor ay tribe girdim resmen 😃 20 günde 10 kilo verenler mi dersin 1 hafta da 5 kilo diyenler mi kız aramızda yapıpta veren var mı böyle kilolar ay bi bana da el atın ya 😂
kimbumadam tugbaa_14 Bir ara herkes leslie ile zayıflıyodu şimdi bununla😂 Elbette verirsin diyet + 30 dk kardiyo ile ne yaptığının çok önemi yok hareket hareket
cahillesohbetikestim_ tugbaa_14 bede başladımmmm düzenli yapamıyorum , aralıklı oruç besleniyorum. Yarın itibariyle daha düzenli yapmaya çalışacağım
mamacitaa_ tugbaa_14 bence cok etkili yediklerimixe de dikkat edersek ve her gun bunu da yaparsak cok cok basarili ✨ denendi onaylandi 💁🏼♀️ ben de basladim yeniden bakalim 🥳
tugbaa_14 kimbumadam lesliyle çok fazla veremedim elbette etkisi oldu ama bu ara viral gibi her yerden bu kadın çıkıyo karşıma kayıtsız kalamadım 2 gündür diyet + günde 20 dk ile başladım inşallah güzel sonuçlar alabilirim 😊
tugbaa_14 kimbumadam su işte sorunum günde 2litreye zor çıkıyorum lohusa şıkta çok güzeldi suyunla gezerdim ve 78le doğuma gidip 40mız çıkarken 64kiloydum ne olduysa şu son 3 ayda oldu bebeğim 17 aylık şuan görünüşte de hamile gibiyim bana göre herkes abartıyorsun dese de
cecelos Merhabalar benim de ikiz erkek b Lolik merhabalar bence bu tamamen kilo ile alakalı ilk hamileliğimde 71 ile diyete başlamıştım spor dahi yapmadan ilk ay 9 kiloya yakın vermiştim
tugbaa_14 mamacitaa_ yanlız değilim neyseki sonuçları yazın kız motivasyon olsun bize de 😂 p. Tesi bakcam ben 1 haftada 5 kilo hedef koydum bakalım 😃
mamacitaa_ tugbaa_14 hadi bakaliiim ✨✨🥳🥳 ben bu aksam da yaptim sukur darisi yarinin basina, her aksam yapmayi hedefliyorum
tugbaa_14 mamacitaa_ bende yaptım bu gün çok şükür inanılmaz terletmiyo mu ya 💪🏼 bu gün biraz diyet başıma vurdu ni açlık krizi yaşadım ama devam 😊
mamacitaa_ tugbaa_14 evet bayagi terletiyo bide ben termwl taytim var onu giyip oyle yapiyorum sporu 🥵🥳 onemli olan devamlilik
tugbaa_14 melek3675 bize de söylee 😊 inşallah güzel sonuçlar alırsın ben tartıya çıkmaktan korkuyorum ya eğer veremediysem hevesim kırılır
melek3675 tugbaa_14 inşallah bakalım 26sında başlamıştım geçen ay 85.15le korkuyorum bende sonuctan 🫠 grow with jo 15 gündür düzenli yaptım bir iki kere yapmamısımdır max mezuram yok ölçemedim kendimi yarın alıp ölçüm de yapacağım
tugbaa_14 melek3675 ben ölçülerimi aldım aslında tartıdaki sayı değil ben görüntü olarak önemsiyorum umarım biraz daralırım 😂
melek3675 tugbaa_14 inşallah hepimizin isteği bu bende alt karın var malesef doğum sonrası bütünleştik kendisiyle 🫠🫠
Tubaalprsln tugbaa_14 bende yapıyorum tartıda öyle çok değişim olmadı 2 ayda 5 kilo mu ne verdim kendimi çok kasmadım vücudumun nerdeyse her yerini ölçtüm incelmem oldu sende kiloya takılma ölçüm yap o ölçüme bak spor yapınca kaslarda ödem oluyor o yüzden tartıda eksi çıkmayabilirsin bunu düşününce eksi görmedikçe motive olursun 😊
mrsyildizkids tugbaa_14 en çok başlamak istediğiiiim ama bir türlü başlayamadığım 🥲 71 kg ile 2.gebeliği öğrendim doğuma 95kg ile girdim. Kızım 10 aylık oldu dün ve şu anda güncel kilom 76kg toplamda 5kg kaldı fakat ben 67-68 olmak istiyorum
tugbaa_14 mrsyildizkids valla 74le hamile olduğunu öğrendim ilk 5 ay diyet yaptım 67kg indim hamileyken sonra diyeti bıraktım 78kg ile doğuma gittim doğumdan eve geldiğimde 70kg inmiştim lohusa şıkta 64 65leri gördüm çok tuhaf ama şuan 80kg olmam acayip psikolojimi bozuyor