Miniminimini Sürekli haber cikiyor kafayi yiyecem korkuyorum sutumde yetmiyor Ek gıdaya da geçemedim daha
busmah61 Miniminimini nedense hipp e iftira atildigini dusunuyorum ilk ay bende hip kullandim 10 gun kadsr sutum azdi cok memnundum ondan cocugu hem tok tuttu gaz yapmadi kakasi normaldi
gizememre Miniminimini yalnız karıştırmayalım hippin mamaları değil kavanoz püreleri haber oldu o da doğru mu bilinmez
mamabear_ Miniminimini hipp’in kavanoz mamaları ile ilgili çıktı o haber Türkiye’de ne haber çıktı bilmiyorum ama Hipp’e karşı bazı ülkelerde yapılan şantajmış. Kavanoz mama alırken zaten her zaman ortasından kontrol etmek gerekiyor.
elifffgezerrr bebelac gold kullandıktan sonra gaz ve kabızlık yapmadı bebeğim severek içiyor sizede öneririm
goksusbrk Aptamil pronutra kullanıyorum öncelikle bebeğim tadını çok seviyor uykuya rahat dalıyor gaz yapmıyor bu mamayı kullanmaya başladıktan sonra kabızlık sorunu yaşamıyor geceleri rahat uyuyor sindirimi kolaylaştırıyor İçeriği temiz olduğu için doktorumda önerdi
demirhediye Aptamil prosneo kullanıyorum çok memnunum gaz kabızlık yapmadi palm yağı içermiyor içeriği tertemiz
gizgez Bebelac gold kullanıyorum.Tüm günümüz gecemiz rahat geçiyor çok memnunum bebeğimde severek içiyor. Gaz yapmadı
yasemin233 Aptamil prosyneo kullanıyorum. Yıllardır piyasada olan ve hiç kötü haber duymadığım bir marka , ben çok memnunum , bebeğim de tadını seviyor. Bir sıkıntı yaşamadık, tavsiye ederim
sevgigormus Biz Aptamil pronatura kullanıyoruz oldukça seviyoruz gaz kabızlık yapmadı çok rahat etti bebek severek kullanıyor tavsiye ederim gönül rahatlığı ile .
gulenyuz91 Biz bebelac gold kullanıyoruz bebeğim sevdi çünkü ne demediysek hep huzursuz olur gaz şişkinliği olurdu o huzursuz biz huzursuz olurduk şuan bebeğime çok güzel uyumuşum sağlamakta hem dr besleyici bebeğime yaradı
OzlembskrDogan Ben aptamil prosyneo kullandım 1 den 2 ye kadar çok memnundum gaz yapmadı kabızlık yapmadı, kronik kabızlığımız düzene girdi en fazla 8 gündür yapmamıştı kakasını mamadan sonra 3 e düştü şimdi 1 gün arayla yapıyor 🙏🏻
elifhazelll Önceden hipp kullandım kabızlık sorunu yaşadım Aptamil pronutra kullanmaya baslayalı böyle bir sorunla karşılaşmadım öneririm
ebruozkrkmz Bebelac gold kullanıyoruz Biz çok memnunuz gaz sorunu yaşamadık uzun süre tok tutuyor gece uykularımız bölünmüyor Tavsiye ederim
goksusbrk Aptamil prosyneo kullanıyorum öncelikle bebeğim tadını çok seviyor gaz yapmadı aptamilin en iyisi bence. Hem prebiyotikli hemde probiyotik li. Tok tutuyor besleyici ve doyurucu
ebruozkrkmz Aptamil pronutra kullandık Besleyici ve doyurucu bir mama bebeğim tadını severek içti Kabızlık problemi yapmıyor tavsiye ederim