birtutamorgu Kızlar hergelen misafire hazırlık yapar mısınız mesela arkadaşlarıniz geldi işte kek, börek, sarma felan Yaparmisiniz yoksa kuru pasta, bisküvi, kek, cips felanmi koyarsiniz
goldengate birtutamorgu hazir sey vermem haberli gelirler onceden herseyi hazirlarim ani gelen misafire de yemek veririm
somurtkansirin birtutamorgu bu durumlar için buzluğum da herşeyi bulundururum. O yüzden her gelene hazırlık yapmak kolaylaşıyor benim için
merve2332 O an ki durumuma bağlı yapabilme şansım varsa (bebem usluysa ) yaparım 😂😂 yoksa da hazır şeyler bırakırım 🙋🏻♀️
birtutamorgu merve2332 benimde evim markete uzak bazen malzemeyi tamamlamak zor oluyor hazır koysam ayıp olurmu acaba
somurtkansirin birtutamorgu börek, içli köfte, sarma, kurabiye hamuru misafir için aklıma gelenler bunlar. Genel olarakta aklına gelen herşeyi atarım davetsiz bir misafir geldiğinde bile hemen buzluğa bakarım ilk ve o anımı kurtaracak bir şey mutlaka bulurum😅
feyzanuur birtutamorgu hazır şeyleri biz kendimiz de yemediğimiz için misafire de çıkarmam, eğer haberliyse mutlaka hazırlık yaparım. habersiz anî misafirse yapcak bi şey yok çay/kahve anca..
pantenkelebek birtutamorgu her gelene tabiki yapamam kocamin marketi yok bedava değil herşey gücü yeten yapsın tabiki misafir ağırlamak güzeldir çok sık gelen arkadaşlarımız var çay içeriz saat 10 gibi de çerez hazırlarım çekirdek fıstık mısır varsa meyve bu kadar ama evime yılda bir kere gelene yada 3 5 ay da bir gelene illa bir pasta yaparım
surprizbebe birtutamorgu hazırlık yaparım. Bu yüzden misafir ağırlamak hep külfet gelir bana. Severm ama uğraşmak zordur
asilazmazbalkokmaz birtutamorgu Evime sık gelen insanlar için yeri gelir dört dörtlük sofra donatırım, yeri gelir birlikte hazırlarız oturur yeriz, yeri gelir çerez tatlı falan geçiririz. Ama sürekli gelmeyen, haberli ağır misafirlere hazırlık yaparım. 🙂
Nikita birtutamorgu haberli geldiyse elbette hazırlık yaparım. Hazırlık yapmak benim için “seni önemsiyorum” demenin bir diğer yolu. Ama çat kapı geldiyse evde ne varsa onu yeriz.