Ema Oglunasikbiranne08 çorbalarına katıp verebilirsiniz yada yemeklerine ilk başta 1 yemek kaşığı kıymayı az suda haşlıyorum üstüne ne pişireceksem ekliyorum pişirip öyle yediriyorum
Oglunasikbiranne08 Ema [silindi] Mom987 o zaman bende çorbasına az birsey koyarak yedirmeye başlayım. Sağolun kızlar.
[silindi] Oglunasikbiranne08 ben basit tadımları bitirdikten sonra tadım yapmadım her şeyi kendi yaptığım gibi verdim özellikle kıymayı fırında köfte yapıp verdim bayıldı
Mom987 Oglunasikbiranne08 Önce çorbalarına katıp yapabilirsin ben ilk kıymayı haşlar sonra çorbasına ilave ederdim. 1 tatlı kaşığı başladım arttırdım. Daha sonra da köfte olarak verebilirsin.
Eylulasell Oglunasikbiranne08 canım en uygunu buharda pişirmen bunuda youtuba yazarsan daha doğru bi yol izlersin
Bizal Oglunasikbiranne08 6,5 ay sonrası tepeleme 1 çorba kaşığı verilmesi gerekirmiş sebze çorbasında . Doktorum söyledi bu aylarda kan değeri için ve protein için alması lazımmış. Ve kuzu kıyması olmalıymış eğer imkanınız varsa..
Oglunasikbiranne08 Bizal bugün kasapları gezdim bulamadım kuzu kıyma ya böyle bir şey görmedim hiç. Dana kıyma aldım mecbur. Zararı olurmu dana kıymanin
1alpercocuk Oglunasikbiranne08 tadım yapmadım direk kuzu kıyma köfte yapıp ya pişirdim ya da yağsız bir iki çevirdim verdim aşırı sevdi. Şuan sürekli yapmaya başladım zaten doktorum bu şekilde önerdi tadım filan yap demedi et e geç köfte yap tavuk göğsü ver dedi başladık 8 aylık olucak tı başladım bir ay oluyor iyi yiyor maşallah
Oglunasikbiranne08 1alpercocuk maşallah cnm afiyet olsun. Bende sebzesine koyayım sonra köfte yaparm. Kuzu kıyma neden özellikle. Dana kıyma olmazmi ki
Bizal Oglunasikbiranne08 yok tabi olmaz zararı bence. 1 tatlı kaşığı olarak başlayın o zaman giderek arttırırsınız 🙏🏻 Kuzu pahalı olduğu için her yerde olmayabilir 🤷🏻♀️
zumramomm Oglunasikbiranne08 dana kıyma daha ağır ve kabız yapar.kuzu kesimi için genelde bahar ayı beklenir çünkü koyunlar bahar aylarında doğurur o yüzden bulunması zordur şuan.yazik zaten 1-2aylik olduktan sonra kesiliyorlar.normali 4-6ay beklemek ama ticaret işin içine girince böyle maalesef
Oglunasikbiranne08 zumramomm anladm cnm insallah kabiz olmaz. Yemeklerine zeytinyağı koyuyorum ama yinede oluyor bazen. Doğru cnm insanlar paraya bakıyor malesef.
zumramomm Oglunasikbiranne08 inşallah canım.Yakinlarda Migros market varsa orda var diye biliyorum kuzu kıymayı
Kfkf Ve ilk kuzu kiymasiyla baslanmali.. midesini yormamasi acisindan ve yagsiz ben 10 aylikken sehriye corbasina ve tarhana corbadina koymustum canim bir tatli kasigi seklinde sonradan ay buyudukce bebegim ölçü buyudu bu bi ornek olabilir sana belki