Gokturkmom zeynep1401 bende değişim olmadı pek doğum öncesi düzenim nasılsa öyle oldu 16 aylık bebeğim 5 aydır eski düzenime girdim tamamen
1annenin_sesi zeynep1401 2.ayımda olmuştum. 1 ay kadar zaten lohusa kanamalarım sürmüştü. Ben ilk doğumumda da lohusa kanamam bittikten sonra 15 gün sonra olmuştum. Ben neden bu kadar erken oldum ikisinde de anlamadım. 🤦🏻♀️😂Biraz daha rahat etseydim iyiydi.
nurozerr zeynep1401 48. Gün oldum 4.gündeyim devam ediyor ama benim normalde bu kadar sürmez ve yoğun olmazdı şaşkınım. Hala emziriyorum
boymom1_ zeynep1401 ayy şuan oldum sanırım ilk ay oldum sonra olmadım bebegm 3 ay 20 günlük bugün oldm
pink9 zeynep1401 üçüncü ayda oldum 10 gün sürdü bu ay da 10 gün sürdü uzun sürüyor ve çok sancılı yoğun kanamalı gecıyor ılk günler doğum yapalı 4.5 ay oldu
leviosaar Normal doğum yaptım 40’ım çıkar çıkmaz oldum bebişim 4 buçuk aylık o günden beri düzenli oluyorum ilk regller çok yoğun geçti son bir aydır eskisi gibi normal gelmeye başladı
ayyuce05 leviosaar bende öyle oldum 40 ım çıktı ve hemen regl oldum reglim 1 hafta sürdü hep öyle olurdu zaten ama eeglim bittikten sonra lohusa kanamam devam etti hala da ediyor sizin de öyle oldu mu acaba
ceren111 13 aylıkken oldum. Sonra 14 aylıkken oldum. 2 kere tek. Şuan 16 aylik olacak ve olmadım regl. Sık emdiklerinde regl olunmuyor progesteron hormonu yuzunden
Pamukhanim_ esmanurveannesi bilmiyorum doktora sorduğumda regli demişti 1 buçuk yıl geçti üzerinden zaten