emeltuna 2025mucizem benim kızım bazı geceler hiç kalkmazdı bazen de 1 kere uyanırdı ama geç uyurdu 12 yi bulurdu uyuması sabah da 9 da uyanırdı
2025mucizem emeltuna benim bebek asla uyumazdi doğru düzgün kolik bebekti. Mamamizi değiştik Kolik seviyemiz çok çok azaldı gazimiz da azaldı. Mesela 1 de uyusa sabah 5 e kadar uyanmayabiliyor norml mi bilmiyorum korktum açıkçası
emeltuna 2025mucizem doktorlar uyanmıyorsa ellemeyin diyor bende korkuyordum ama şimdi de uyusa diye bakıyorum
pink9 2025mucizem 4 saat az bıle uyuyor doktorlar üç aydan sonra 8/9 saat uyıyabılır Dıyo artık mıdesı açlığı tolere edebılır Dıyo uyuyorsa uyandırma üç ayda sonra dıyolar kı uyku duzenı oluşsun dıyolar
pink9 2025mucizem yok artık dua edecegıne 😀bebegım dört buçuk aylık dun ıkı saat sınra uyandı mesela ondan oncekı gece 6 saat uyudu oh dedım Bn de uyumuşum ama dün mesela ıkı saat sonra uyandı 😢dua edıyorum her gece allahım nolursun ⅞ saat uyusun dıye Osman gonulal var takıp edın Instagram youtuba bebek uykus suresı yazın youtuba bu doktoru dınleyın uyuyabılır Dıyo ya zaten aç olsa ağlar uyanır yenı doğan degıl kı artık bebekler Hıc ses etme uyusun uyusun sen de uyu enerjı topla ertesı güne ya benım sorunum bebegıme uykuya geçirme cokz zor sız nasıl uyurtosunuz Bn uyku egıtımı dedıklerı seyı yapıyorum çocuk her uyku öncesi aglıyor beşiğe koyuyorum ağlıyor gerı alıyorum kucağıma ssuyor gerı koyuyorum allahım tam 40 dk sürüyor uyuması artık en son ağlamaktan bır hal ola ola uyuyor amaç memede uyumasın sallanarak uyumasın o son uyku beşikte olacak beşikte dalacak denılıyor uyusa da geve 7 saat uyusa benımkı de şükredeceğim her uyku oncesı bana ezıyer memede uyumasın dıye konuşuyorum beşiğe öyle koyuyorum orda uyusun dıye ama belım her yerım tutuldu beşiğe alıp koymaktan😞
2025mucizem pink9 siznki kaç aylık biz 4 ay boyunca uyku nedir bilemedik daha yeni uyku düzenimiz oldu aşırı kolik bir bebekti sürekli damla kullandık sürekli damla değiştirdik yani anlayacagin ben 4 ay çok çektim uykusuzluktan göz altım morarıyordu bnde hep diyordum nezaman uyuyacgz acaba bu kısır döngü hep böyle mi donecek diye cok şükür ki yeni yeni düzene biniyor. Yani mamasını yerse karnı tok olursa piş pis acyrm ayagmda veya beşikte sallıyorum ortamı sessiz tutuyrum bu şekilde uyuyor
pink9 2025mucizem valla 4 buçuk aylık evet ama bu ay zor gecıyor uykuya ge dalıyo valla ılk aylar daha felakettı benım bebegım de zor gevırdı ılk ayları gündüz uykusuna nerdeyse çok azdı bu ayda dördüncü ay zor dıyolar ama gece uyuyorsa ıyı bır sey uyusun şu an kaç aylık sııznkı her uyku oncesı aglıyo benımkı 😢
mevamomm 2025mucizem benimde böyle ya 4 aylığız çok gazlı birden gaza ağlıyor pırt yapıncada uykusu açılıyor emziriyorum uyutmaya çalışıyorum yine uyumuyor ağlıcam artık 1.5 saatte 1 uyanıyorum sürekli emziriyorum uykuya devam edebilmesi için daha hiç görmedim 5-6 saat kesintisiz uyuduğunu mama vericem az kaldı anne sütünü kolay sindiriyor herhalde anlamadım çok emiyor 3 saat emzirme diyorlarda susmuyor oyun oynatıyorum altını değiştiriyorum ağlamaya başlayınca kucağımda gezdiriyorum susmuyor çünkü ya uyuması gerekiyor ya da emmesi başka seçenek kalmıyor napıcam allah aşkına ya emzikte tutmuyor
Dlk55blt-rdvn Maksimum 2 saatte bir uyanırdı o dönemler , 6. Aydan sonra yarım saatte 15 dk da bir uyanır oldu ve 14 aylık olana kadar o şekilde geçti.Şimdi 3,5 yaşında geçti o günler çok şükür.
pink9 Dlk55blt-rdvn merhaba gündüz mu gece mı sık uyandı o dönem çok kısa ya şu am çok korktum 😔15 dkda uyanmak nedır
Dlk55blt-rdvn pink9 bizimki gece çok kötüydü. Yani her bebek aynı olacak diye bir şey yok. Siz canınızı sıkmayın.Ben 13 ay dayandım özellikle 8. Ay ile 13 ay arası çok çok kötüydü sonra uyku eğitimiyle düzelttik şükür
pink9 Dlk55blt-rdvn sağlıkla buyusun inşallah dördüncü ay evet zor gecıyorbızde Pekı 8ve 13. Ay da mı öyle zorlu neler oluyor o ayda da sureklı kıcak ısteme olmaz demı nasıl taşıyayım 😀 uyku egıtımını nasıl kaçıncı ayda verdınız B