Kızlar hemen konuya girmek istiyorum. Sağlık ocağındaki ebe kızımı aşıya götürdüğümüzde bıngıldağına bastırarak kontrol ediyor.bazen doktora da götürüyoruz kızımı her gittiğinde kontrol ediyor doktorlar.bugün kızımın aşı günü.ebeye mesaj attım gayet yumuşak bir ifade kullanarak bebeğimin bıngıldağına bastırmamasını doktora gittiğimizde zaten kontrol edildiğini söyledim.Okadar sert tepki verdi ki,yazdığı cevap şu “Benden iyi bilemezsin çok istiyorsan kaydını güvendiğin bir yere al,aşılarını da kendin takip et”.Sizce ne kadar doğru bu yaklaşımı? Ben ilk kez anne oldum ve her doktorun sürekli bıngıldağa bastırmasından rahatsız oluyorum yani bunu dile getirdim.yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Engelledi üstelik.Tavrı hiç profesyonelce değil yani ılımlı yaklaşıp beni sakinleştirebilirdi.Bende normalden mesaj attım."Neden böyle bir tepki verdiniz anlamadım.Siz daha iyi bilirsiniz tabi ben korktuğum için söylemiştim.kaydını aldırmak istesem aldırırım zaten."dedim.ve bugün o aşının yapılması gerekiyor.sizce ne yapmalıyım ?Aşırı stres oldum.Lütfen bana akıl verin.
Uzun oldu kusura bakmayın…