rachelgreen_ Terör saldırısı olduğuna iyice kanaat etmeye başladım. Çok şey diyesim var ama hiç konuşasım da yok! Siz ne düşünüyorsunuz?
Aklimideliricem Bende terör saldırısı olduğunu düşünüyorum. Az önce gördüm mersinde bi okulda da silah bulunmuş diye doğru mudur yanlış mıdır bilemiyorum ama eğer doğruysa Allah korusun hepimizin yavrusunu
ebrusafura Aklimideliricem bende gördüm yakalanmış bakkaldan ekmek alır gibi bu silahları nerden alıyorlar nasıl hemen buluyorlar anlamadım
rachelgreen_ Aklimideliricem evet ben de gördüm Gaziantepte de öğrenciler öğrenciyi kapıya çağırıp silah çekmiş
Aklimideliricem ebrusafura rachelgreen_ Daha biz bunları yazana kadar da Diyarbakır’da öğrenci servisi taramışlar ben artık aklımıdeliricem
ikiprenses_annesii rachelgreen_ Adana da da şuan bi okula saldırı düzenleneceği mesajları dolaşıyormuş gruplarda🤦🏻♀️farkedilmiş ve emniyete haber verilmiş. Bizi hiç iyi şeyler beklemiyor hiç. Yolda yürüsek dahi her an canımızdan olabiliriz resmen öyle bi devri yaşıyoruz. Korkunç bi zamandayız😑 insanlar deli gibi birbirini öldürmekte yarışıyor resmen kıyamet alametleri😞
linosko1 ikiprenses_annesii Ahir zaman kim neden öldüğünü bilmeyecek diyor 😔 malesef ahir zaman tam da bu zaman . Rabbim hepimizi korusun
SooMin rachelgreen_ Bir ilde bir çocuğun üstünden silah çıkmış öğrencinin yakalanmış o da yapacakmış hepsi anlaşmalı değil de ne
psikoanne Maraş’ta yaşıyorum ölü sayısı söylenildiği gibi 4 değil kızlar , yani 50 den fazla ölü olduğunu söylüyorlar ki bi görsel var sadece bir sınıfta 7 kişi ölü şekilde yatıyor kanlar içinde