urasmom6 Molfix yerine bez önerisi Premium kullanıyordum çok memnundum smart fit diye değiştirmişler ondan da hiç memnun olan yok mavi paket olandan aldım ama hemen taşırıyor yerine hangi bezi kullanıcaz sleepy hariç önerisi olan var mı
avkatanne urasmom6 jenny willy. molfix bizi de sırılsıklam bırakıyordu bimin markası imdadımıza yetişti.
mavigrapon urasmom6 Smart fit bizde de taşma yaptı. Sleepy double softta da farklı bir koku problemi yaşadık. Şuan pofy kullanıyorum. Memnunuz, taşma sızdırma yapmadı. Geceleri değiştirmiyorum.
urasmom6 cgdm18 avkatanne cansumirayyy uykuyahassrett aşırı bir parfüm kokusu var jenny willy de onu sevemedim ben
duyguerl cgdm18 evet bende jenny Weel kullanıyorum gayet iyi her BİM’de var 😂 indirimden alıyorum ben direk 3 paket bir sonraki indirime kadar yetiyor
kdcirem Prima çok pahalı, baby turco ve sleepy aynı fabrika diye duydum, denedik ikisini de sert geldi biraz. Pofy denedik e bebek markası ve bence gayet güzel.
cansuuy kdcirem sleepy yeni çıkardığı seri yumuşacık 20 aylık oğluma hep bionaturel kullanıyordum bu sefer yeni seriye bir şans vereyim dedim gerçekten başarılı buldum çift kanallı ve bionaturel serisine göre bile yumuşacık
nnoktaa urasmom6 smart fitten maalesef birçok kişi memnun kalmamış. Çok ince olduğundan bahsetmişler ben denemedim. Molfix mavi paket kullanıyordum. Bu ara sleepy külot beze geçtim sorun yaşamadım.
badosum urasmom6 molfix premium smart fit korkulu rüyam olmuştu geceleri kalkıp sürekli kontrol ettim ve her bakmamda da çocuk sırtına göbeğine kadar sırılsıklam olmuştu sürekli taşırdı sürekli nevresim ve kıyafet değiştik sonra molfix mavi paketi kullandım o da yine sızdırdı en sonunda dayanamadım prima premium care aldım 2 gündür kullanıyorum vallaha çok iyi gece boyu hiç değiştirmedim de asla tek damla bile sızdırma yapmadı böyle devam edicez. Molfix premium smart fit bizde bir de pişik yaptı hemde öyle böyle değil artık kanıyordu kızımın poposu krem de fayda etmedi bez değiştikten sonra kremle beraber geçti çok şükür şuan çok az kaldı. Gerçekten pahalı bir bez prima ama kızımın konforu daha önemli benim için.
timurbrl urasmom6 e bebeğin kendi markası pofy kullanıyorum çok memnunum ve çok uygun fiyatlı taşma sızma hiçbir şey yapmıyor benim bittiğinde küçük numarasını kullanmama rağmen böyle bir sorun yaşamadım şans vermenizi öneririm