@buseeymenyalmankulah biri 24 aylık diğeri 5 aylık olan iki oğlumu da Yusuf hoca sünnet etti 😄 ikisini de 3 aylıkken sünnet ettirdim. Geçen seneye göre bu sene yan taraflarındaki yeri de almışlar ve kliniği büyütmüşler. Gayet temiz , steril bir ortam var. Yusuf hoca çok hızlı ve yılların sünnetçisi işinin Ehl-i birisi bu yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Sünnet süreci de bebeğiniz henüz küçük olduğu için kolaylıkla geçecektir. Size yapmanız gereken şeyler anlatılacak ve onların yazılı olduğu bir kağıt verilecek orda zaten her şey yazıyor. İki gün boyunca bebeğin ağrısına göre fitil kullanıyorsunuz ve bezini mümkün olduğunca değiştirmiyorsunuz idrar daha kolay iyileşme sağlıyormuş. Birde her bez değişiminde ben o bölgeye ve beze temas eden kısmına yapışmaması için kantaron yağı döktüm böylece daha kolay iyileşti. İlk idrarlarını yaptıklarında çok ağlıyorlar onun dışında ikinci gün hiç sünnet olmamış gibi oluyorlar. Bir hafta kadar şişlik oluyor sonra zaten dikişler de düşmüş oluyor iyileşiyor