matmazelmomy Merhaba hanımlar koşu bandı almayı planlıyorum hem spor amaçlı hareketsiz kalmamak sıkılaşmak + kilo vermek için ev tipi kullandığınız memnun kaldığınız uygun fiyatlı öneriniz varmı ?
selmakrdnz matmazelmomy arkadaşım aldı bir ay önce çok memnun kullanıyor aklında bir marka yoksa istersen markasını sorayım
poyrazmom2604 matmazelmomy ay bende burda bekleyim alcam ama markası vs önemli mi bilemedim kilo vermek için almak istiyorum
ogretmenanne2024 matmazelmomy letgodan az kullanılmış relax almıştım çok memnundum hamile kalınca ara verdim şu an 6 aylığım ama basliycam yürümeye
Pamukhanim_ matmazelmomy bizde bu var memnunum şuan eşimin kardeşi kullanıyor gayet iyi 2 yıl önce almıştık
vecihi Pamukhanim_ ben de bundan aldım 2 haftadır kullanıyorum. Memnunum. Ben de sadece elektrik çarpma durumu oluştu. Koruma pedi gibi bir şey yollamışlar yanında. Onu taktım çarpmıyor
Pamukhanim_ matmazelmomy şuan eşimin kardeşi yukarıda yapıyor pek sesi gelmiyor daha doğrusu parke üzerinde direk yaparsa duyuluyor ama diğer türlü yok
ogretmenanne2024 matmazelmomy ister istemez ses oluyor tabii alttaki komşu çalıştığı için sorun olmuyordu bende
matmazelmomy hamcokelek33 ses oluyormu çok bide 40 dk ka yürüdükten sonra kapanıyormuş siz nekadar kullabiliyorsunuz
Pamukhanim_ matmazelmomy 40 dakika yapıyor kardeşi eşimin hiç söylemdsi kapanıyor diye ama bilmiyorum
sumeyree Ben 1 senedir kullanıyorum Kochler markası aldım memnunum koşarsam ses gidiyor çok az ama yürürken ses olmuyor fiyat performans yani.
Birkullanici matmazelmomy alan herkes aymımşeyi söyler bende ben öyle olmam dedim aldım şuan bir ev süsü koşu bandımız.
HeeSenCokBiliyon matmazelmomy ayy ben de düşünüyorum çok hareketsiz kalıyorum sürekli evde olunca yaaa
matmazelmomy HeeSenCokBiliyon evet 2 yaşında kızım var çok hareketli oyüzden dışarda onunla yürüyüş yapamam evde yapayım en azından diye düşündüm
matmazelmomy ogretmenanne2024 evet benimde çalışıyor zaten yaparsam sabahları veya öğlen düşünüyorum teşekkür ederim