AhsenEla03 cimcime1018 ay benim de hepsi çekilecek dedi üstteki biri çürümeyr başlamış tek tek çektiririm bende bakalım nasıl olucak 🥺
AhsenEla03 hayattaherseyvar dinlenebilceğimi hiç sanmıyorum nasıl olucak bilmiyoru. İki bebeğim ve gurbetteyim kimsem yok
Derya-Anne AhsenEla03 benim canımda aşırı tatlıdır emin ol canım ama diş çürük değilse kırık değilse çekil esnasinda kök kalmazsa hadi 5 dakika belki ama 45 dakika gibi bir süre süreceğini zannetmiyorum o biraz abartmış gömülü diş falan mı çekiyormuş
AhsenEla03 Derya-Anne çektirdim çok şükür kısa sürdü dikiş de atılmadı ama şuan uyuşukluk geçti zonkluyooo ve acıktım
eylulbebesi_ Geçen hafta çektirdim tam 2 saate yakındı ameliyathaneden çıkmam kimseyi korkutmak falan istemem ama ben bidaha önünden geçmem 😂
Zumra_Fatma AhsenEla03 beenn çok korkarım hatta bayılmıştım 🤣🤣🤣 aslında bana dikiş bile atılmadı o kadar küçük bir yer açılmıştı ama dayanamadım
Derya-Anne AhsenEla03 o tarafını kullanmadan yemek yiyebilirsin çekimden sonra sadece 2 saat bişey yiyip içme diyolar birde uyuşukluk geceme kadar dikkatli ol diyolar ağrı tabi biraz oluyo ama geçiyor ağrı kesici içebilirsin
eylulbebesi_ AhsenEla03 geçmiş olsun valla benim daha önce de üstten bı tane çekildi 5 dakika sürdü sinek ısırığı gibiydi gene gittim ama bu sefer öyle olmadı benim hem gömülü hem yamuk 7 tane dikişim var
AhsenEla03 Sigara ne zaman içtiniz bide içen varsa aşırı canım çekşyo ama en azından bir gün içme dedi
arzuapo AhsenEla03 iki arka yirmilik diş çektirdim gömülü değildi çürumustu sıkıntı yaşamadım iyi geçti
AhsenEla03 Derya-Anne sadece çorba patates püresi bide kabak püresi yedim tanelş şeyler yeme demişti bana ama. Açıkçası pek doyurmuyo bu dişin bana tek avantajı zayıflamak olucak sanırım🙈
AhsenEla03 Derya-Anne bugün aşırı şiddetli ağrım olmadı gibi sonraki günler olur mu senin deneyimin nasıldı başta hafifi olup sonra artmaz inşallah rutin günlük işlerimi yapabildim bugün Rabbime bin şükür