reyrey1149 Ya şöyle bir bakıyorum da biz ne güzel anneleriz öyle ya, çocuğumuza koşulsuz sevgi fedakarlık sorumluluk, eğlence aslında yorgunluğu da var ama yorumlar gerçekten gülümsetti beni
13gamze08 Güç ☺️oğlumdan sonra herşeyi bir anne olarak yapabilecek güçte hissediyorum en basitinden anne olmadan önce yuruyemedigim yolları oğlum için yürümek yeri geldiğinde beş kg tasiyamazken onu saatlerce kucakta taşımak ve en önemlisi ona karşı olan bütün herşeyin karşısına gözü kapalı çıkabilecek güç ❤️
mommyshark1567 reyrey1149 Aklıma ilk gelen MUTLULUK oldu.. Çok mutlu ediyor bu çocuk beni, yorgun argın uykusuz olsam da gülünce, gözleri kısılıverince dünyalar benim oluyor, benden mutlusu yok gibi hissediyorum. Ve arkadaşın dediğine katılıyorum KOŞULSUZ SEVGİ 🥹
sevgii_123 superisi90 yok geziyoruz zaten kızımla her yere gidiyoruz ama bu yıl okula başladı ve çok hastalandı bekar kardeslerim var bazen paylaşımlarına bakıyorum da öyle bı icerliyorum şuan iyi ama şükür
mervesisman reyrey1149 delilik her anlamda delilik. gerçekten sorumluluk sahibi olmayan ve özgürlüğüne düşkün kimselerin olmaması gereken mertebe.