brvnkr Kızlar saçlarımı bugün boyadım turuncu oldu rengı bıraz ombre yaptım öyle mı kalacak mor şampuan kullansam olurmu
meliketekinn brvnkr fena değil evet bazı yerlerde dalgalanma var ama mor şampuanla da zamanabı ayarlayamazsan mor mor olursun 🙂
Zumra_Fatma brvnkr zaten gittikçe rengi açılacak saçımda turuncu var demeseydiniz anlamazdim yani o dereceki belli olmuyor
kimbumadam brvnkr Dip rengin koyu olduğu için sıcak soğuk arası yapmış turuncu değil bence , bu tarz istemiyosan soğuk demen lazım🥹ve hayır mor şampuan kullanma
meliketekinn brvnkr bir kereden bişey olmaz ki cila olarak kullanmıştır onu bence bir hafta bekleyin sonra baktınız olmuyor gidip tekrar cila yaptırın şuan bişey yapmayın
binnur37 brvnkr Hayır canım bidaha aynı kuaföre git turunculuğu istemiyorum tekrar cila yaparmısın de ombreyi kendi yapmadımı
brvnkr Zumra_Fatma kuaförde öyle dedı rengı açılır dedı ama korkuyorum böyle kalacak dıye kuaförede yazdım turuncu renk olmamış dıyor arkadaşlarım turunculaşmiş dedı
Zumra_Fatma brvnkr yok yok bişey yok merak etmeyin ilk banada öyle geliyordu zamanla açılıyor alışık değilsiniz belki ondan da olabilir
aysuuuum Mor şampuan kullanma mor şampuan daha çok dengesizleştiriyo bence rengi. Cilaya git inşallah orda dengeler.