myangelson simseklivekalpli sağlık ocağındaki yaşlı ebe demişti zaten hamileligimi duyunca çok keyifci tembel bir erkek olacak diye aynen öyle 😂
yenibir simseklivekalpli 7.5 aylık olduk az bi çekiyo daha emekleme yok ne zaman emekler bekliyorum bende 🥲
lumoss 6 ayın sonunda emekledi 10. Ayda da yürümeye başladı 1 yaşından sonra zaten tutabilene aşkolsun şuan 16 aylık masa koltuk ne bulursa tırmanıyo 😀
cilginhatun2 simseklivekalpli ilk bebeğim 9 ay emekledi 12 ay yürüdü 2 bebegim hic emeklemeden 17 ay yürüdü 3 bebegim 11 aylik emekledi 13 aylik suan yürümüyor 😔😔😔
UrbanMom simseklivekalpli 8 aylik emekledi 13 aylik yürüdü ama hepsi benim zorlamamla oldu kiloluydu oturamiyordu bile tabi yuruyunce o kilolar gitti
bsr426_ simseklivekalpli değişiyor evet ilk cocugumda hemen emeklesin Yurusun. İsterdim şimdikinde diyom yeter ki yatsın uyusun 😂😂
ikiyavruskaannesi simseklivekalpli İlk oğlum 6 aylık emekledi 13 aylıkken yürüdü. İkinci oğlum 5 aylıkken emekledi. Şuan tam 12 aylık ayakta 5 saniye duruyor iki adım atıp düşüyor. Ama yakındır onunda yürümesi
rab25 Oglum 11 aylik ama daha emekleme yok 9. Aydan beri her yere surunerek gidiyor hizli bir sekilde. Poposubu kaldiriyor indiriyor salliyor ama emeklemiyor yeni yeni tutunup kalkmaya calisiyor haliba gec yuruycek oglum
ilknur_r rab25 bizim de aynı durum ya ellerinden tutunca çok güzel adım atıyor ama emekleme falan hiç bişey yok bizimki de yuvarlanarak gidiyor
hepyerdeyizz simseklivekalpli büyük bebem 8 aylıkken emekledi 13 aylıkken yürüdü . Küçüğü 7 aylıkken emekledi 1 yaşında şuan İlk adimlarini doğum gününde attı iki üç adım sonra yerde 😁
PeekaBoo_ simseklivekalpli 5-6 aylıkken ters emeklemeye başladı 10.5 aylıkken yürüdü. Çocuğum erken yürüdü diye övünen teyzeleri asla anlayamadım çünkü çocuk çok küçük ve denge kuramıyor yürüyor ama o kadar kontrolsüz ki sürekli dibinde olmak zorunda biraz daha durabilirmiş😂