tuzludakota forumgurmesi haftaya bende kadın doğum doktoruna gidicem doğumdan sonra ilk kez gidicem (4 sene odu) ve bu tersten korkuyorum ağrı acı vs birşey oluyor mu nasıl geçti sizin
patlakprezervatif sjhdje smear testi için herhangi bir rahatsızlığa gerek yok ki. 30 yaşından sonra yılda bir kere yapılması gerekiyor. Erken teşhis hayat kurtarır 🌸 Ben hamilelik için kan vermeye gittiğimde yapmışlardı ve en ufak bir rahatsızlığım yoktu yaşım itibariyle doktor istedi
sjhdje patlakprezervatif kasıklarım da ağrı olunca korkuyorum kötü birşey varsa diye panik atagim zaten ya birşey varsa diye içim içimi yiyor ama bı taraftan birşey olmuş olsaydı görürdü muayene ettiys diyorum kendime
numbkt sjhdje yok yok merak etmeyin smear deyince hemen aklınıza kötü şeyler gelmesin. Normalde hamilelikte, öncesinde hatta doğumdan sonra bile doktorum benden smear örneği aldı hep normal olan bu. Size doğumdan sonra nedem yapmadı doktorunuz test
forumgurmesi tuzludakota hayır ben spiral taktırmak için gittiğimde aldırdım, spiral bile fazla ağrımadı smear alınırken hiç hissetmezsin bile. Sadece spekulum denen aleti yerleştirip sürüntü testi alıyorlar. Korkmayın hiç :) kendinizi kasarsanız hafif hissedersiniz sadece.
tuzludakota forumgurmesi aa öyle mi hep korkmuştum bu tersten sırf bu yüzden doktora bile gidemedim senelerdir 😂 teşekkür ederim 🌸
Hemdem__ sjhdje Bende genel kontrol için gitttiğimde istedi doktor yaptırdım birşey çıkmadı.Hiç korkmayın bell aralıklarla yapılması gerekiyor zaten
numbkt sjhdje yok alakası yok ben de sezaryen oldum smear almıştı benden. Sizin doktor atlamış demekki neyse şimdi yaptırmış oldunuz iyi olur bence yaptırmış olmanız👍
meloni sjhdje 25 yaş üstü her kadına yapılıyor bu test kontrol amaçlı bende adet düzensizliğinden gittim smr testi oldum geldim hdmfndmfn