sjhdje Kasik ağrısından doktora gittim kizlqr simir testi yaptı yumurtalıklarda veya herangi bı kist yok dedi ama simir de birşey çıkar diye korkuyorum ben ultrason ile karnıma bakar sandım ama alttan muayene etti varmı basina gelen
lolitam sjhdje benim adet duzensizliginden gitim sprialm var et parcasi varmış kanama yapıyormuş pazartesi günü operasyon geciricem bendende simir alındı doktor bakacak belki enfeksiyon vardır simir testi alıyorlar zaten ufak bir şikayete korkmayın simir alındı diye kötü çıkacak diye bisey yok
Demett_k sjhdje eğer uzun zamandır kadın doğuma gitmediyseniz simir testi mutlaka alıyorlar. kontrol amaçlı.
patlakprezervatif sjhdje smear testi için herhangi bir rahatsızlığa gerek yok ki. 30 yaşından sonra yılda bir kere yapılması gerekiyor. Erken teşhis hayat kurtarır 🌸 Ben hamilelik için kan vermeye gittiğimde yapmışlardı ve en ufak bir rahatsızlığım yoktu yaşım itibariyle doktor istedi
numbkt Smear testi zaten belli aralıklarla kadının yaptırması gereken bir test, endişe etmeyin doktorunuz kontrol amaçlı yapmıştır.
sjhdje numbkt gerçi kadın dogumluk birşeyin yok bı genel cerraha çık dedi ama kötü birşey olsa ultrasonla vajinaya baktı bilirdi heralde diyorum
Balin_annesi annekko 1 aydan fazla oldu bu testi yaptıralı.. e nabiza düşmüyor o kadar merak ettim ki hastaneyi aradım laboratuvara bağladılar evet sonuç çıkmış size bilgi veremeyiz sadece doktor görebilir e nabiza düşmüyor hastaneye gelip sonucunyzu öğrenebilirsiniz dediler
mihra57 Balin_annesi evet benimde 25 gün oldu hala e nabızda yok hastaneyi arıyorum bağlamıyo laboratuvara bende merak ediyorum
annekko Balin_annesi hastaneye gitmeye mecbur bırakılacaksak neden e nabız var şaka gibi. Teşekkür ederim 🙏🏻🌸
mihra57 sjhdje ben muaneye gitmiştim tüplerimi bağlattım kontrole gidememiştim gittim smearde almış hpv de bakmış 2023te yapılmıştı smear temizdi 10 günde çıkmıştı şimdi farklı bi test daha istedi heralde 25 gün oldu bugün aradım çıkmamış nihayet ulaşabildim