glmra Adetim 5 gün geçti erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıktı anında çıktı ama kuruma çizgisinede benziyor gebelik ihtimali varmı resim yüklemeye çalıştım ama bı bakın
PeekaBoo_ glmra hemen çıktıysa vardır benimde 5 gün geçmişti erken gebelik testi yaptım aynen böyle çıktı, aynı gün kan da vermiştim beta hcg 600 küsür çıktı, kan verin emin olun
nurdagulmom glmra bence yok gibi ya ben erken gebelik testinden hatta bunun aynisiydi adetime 1 hafta kala aldim bundan daha belirgin çıkmıştı hamileydim yani sizin cizginin daha koyu olmasi lazim diye düşünüyorum yok gibi geldi bana rabbim gönlünüze göre versin inşallah
analikzormus glmra 5 dk sonra çıkıyor asıl sonuç diye biliyorum kuruma çizgisi 10 dkdan sonra çıkıyordu sanki
glmra Ya kızlar varmı yaşayan bunu adetim beş gün geçti köyü çizgi olması gerekmezmi bu arada gebelik istemiyorum korkuyorum var diye
uykusuzann Canım beim erken gebelik testiyle 10. Gün bu kadar silik çıkmıştı hamileydim bence gebelik var
glmra uykusuzann 11 aylık oğlum var otizm riskli tekrardan çocuk düşünemem inşallah yoktur bu ay hemen spiral taktıracağım
zehranur57 Canım ya tekrar test yap yada kan ver Rabbim gönlüne göre versın . Oğluna da şifa versin inşAllah bu testler bazen yanıltıyor hemen sılık çizgi çıktı mı yoksa somra mı
tugbisssdgshsh zehranur57 ilişkinin üstünden 11. Gün kan verdim 0.200 çıktı ilişkinin dokuzuncusu günüde vermistim 0.200 çıktı kesinmidir ya tejrarlayimmi
glmra zehranur57 hemen anında belirdi ikinci çizgide ama çok silik şekilde ve beş gün geçtigi için varsada sağlıksız bişey olmali
zehranur57 tugbisssdgshsh canım sonuca göre kanda yok gebelik yok 5 üstünde kabul edılıyor. Eger eczaneden test alma şansın varsa farklı bi marka al suan bıle denesen çıkar korunma yapmıyormuydunuz canım kaza mı oldu
zehranur57 tugbisssdgshsh evet zaten 100% veriyor o garanti ama ılısjıden sonra 10 gun sonra yaptırmıssı. Adet gecınce veya 3 5 gun varken daha dogru sonuc olabılir dıye dedım
tugbisssdgshsh zehranur57 benim biraz işim karışık ya ben ayın 26’sında son ilişki yaşadım 26 Mart 28 Mart adetim başladı ve 2 gün sürdü az sürdü onun için son ilişkiden sonra baz aldım yani adetim şimdi 28 mart’a kadar bekleyemem ki iki gün zor dayanıyom
zehranur57 tugbisssdgshsh bu adetten sonra mı test yaptırdınız eger öyleyse gebelik yoktur beta da çıkardı