Minnikkiz melek3675 uykusuzanne872 Tugceninincisi aybrss12 elinize sağlık 🌺 Tambirmom Niyesordunbucevabi
uykusuzanne872 Minnikkiz mercimek çorbası, bezelye yemeği,pirinç pilavı . Bu ara buzluk stoğundan gidiyoruz
metekaanmomm Preens eşimde ıspanak almış ama birbirimize bakismaktan öteye gidemedik🤣 nefret ediyorum onu yıkamaktan
aybrss12 Patlıcanları doğradım suda bekliyor patatesli patlıcan yemeği yapicam pilav bide cacık yeter çok bile hahahahah
thsinurr Minnikkiz bugün yemek yapasim yok makarna yapariz zaten kahvaltıyı yeni yaptık öğle yemeği de yemeyiz heralde
deniziniz Minnikkiz fırında patlıcanlı kıymalı bi yemek yaparım, yanınada salata bitti hatta salata da değil yeşillik yıkar koyarım ortaya 😅 herkes çprbasına turşusuna kadar yapıyor mu her gün yaa ben artık tek çeşit yapıyorum yıldım menü halinde yapmaktan 😂
oyksmom deniziniz işte böyle realist olacaksın 💯 vallah ben de yapmıyorum bi gün çorba yapsam iki gün içiyoruz onu hatta 😂
cnuryasar Valla kızım birazdan uyursa kıymalı patates yemeği ile pilav yapacağım yanına da cacık bitti🤩❤️şipşak menü
zeynep661_ Nohutlu tavuklu pilav yapicam yanına napicam hiç bilmiyorum bu günde genel olarak hiç bir şey yapasim yok enerjim bitmiş durumda yani 🤦🤦