Minnikkiz Kızlar aklımda hiç bişey yok yapasımda yok o ayrı konu🥶 dhahsh bana da başkalarına da fikir olur belki😍
Bade38 Minnikkiz Valla buzlukta lahana sarmam var onu pişirmeyi planlıyorum çorbam var zaten yanına Tarator,salata yeter bugünlük 😂
Preens Minnikkiz dün pazardan ıspanak almıştım ıspanak yemeği yaparım yanına da bir güzel makarna Allah bereket versin nasip olursa niyetim öyle bakalım🤷🏻♀️
anne232 Minnikkiz Öğlene mantı var çocuklara akşam fırında tavuk patates cacık pilav yapacağım bir de turşu
hilallkk Karnıyarık tarzı birşeyler düşünüyorum ama eşim dışarı çıkacak belki bişeyler alır diye düşünüyorum o yüzden yapmak için acele etmiyorum 😄
anonimli Dün patlıcan kebabı ve soğan kebabı yapmıştım. Biraz fazla olmuştu, bugün pişireceğim yarısını 🤭
metekaanmomm Preens eşimde ıspanak almış ama birbirimize bakismaktan öteye gidemedik🤣 nefret ediyorum onu yıkamaktan
myangelson Minnikkiz dünden az birşey taze fasulye ve pilav var yanına çorba yaparım bir de salata diye düşündüm 😅
Minnikkiz melek3675 uykusuzanne872 Tugceninincisi aybrss12 elinize sağlık 🌺 Tambirmom Niyesordunbucevabi