tugba16161 Benim de 8-9 aylık olacak ek gıda beslenme için önerileriniz va rmıdır peki tatilde kolaylık sağlayacak nelere dikkat edelim
elifkesim bbk88 uv koruyuculu mayo şapkası dahil güneş kremi atıştırmalık bol su ve deniz terliği götürmüştük biz 🥰 kıyafetleri bezi vs kendi düzeninize göre yedekli ayarlamanızı tavsiye ederim
mestansns bbk88 ilk tatile giderken çok şükür çok güzeldi inşallah sizinde güzel geçer ama karşı komşunun da bebeği vardı ve hastalanmıştı bize carpol sordu bende yanıma almamıştım ve bilirsiniz yazlık yerde eczane hastane zor olabiliyor ama siz alın mutlaka güneş çarpabilir bişey olur ben bu sene ne olur olmaz almayı planlıyorum 😅🥲
mestansns busiyyyy ay busiyyyy ay benimki geçen sene okadardı bu bebek için simitler vardı üstü kapalı ona koyduk uyudu içinde yanından ayrılmayın yeter maşallah
buseasss Lolik müslin panço dediğiniz denizden çıkar çıkmaz üstüne giydirip kurulayıp çıkarıyor musunuz yoksa denizden havuzdan çıkınca önce havluyla kurulayıp sonra onu mu üstüne giydiriyorsunuz
woodyy bbk88 bir kac tane mayo , tisort, havlu, gunes kremi, bezli ise mayo bez, sevdiği oyuncaklar, sapka mutlaka, suda oynayacagi şişme simit ya da yelek, slipstop patik mutlaka, cok taslik bir yer ise deniz terligi , temiz su