myavocado organikirmik Dışarda yemek günüüüüü 🎊🤣 Oğlum için de köfte alacağım yanımıza bazen dışarda sevmeyebiliyor, yememe ihtimaline karşı 🤭
cananbulbul organikirmik domates çorbası 🍅 fırında tavuk şiş bulgur pilavı salata bi de akşam çayın yanına havuçlu tarçınlı ıssız adam keki düşünüyorum 😂
reyrey1149 organikirmik aklımda hiçbirşey yok fikir olsun diye geldim. Eşim sıkı diyette hiçbirşey yemiyor sinir oluyorum. Hiçbirşey yapasım yok çünkü yiyen yok evde
senaninn organikirmik musakka vardı dünden. onu ısıtacağım yanına domates çorbası çoban salata yapacağım 💓
mysohn7 organikirmik lokanta usulü mercimek çorbası gördüm dedim hadi bunuda deneyim güzelde oldu valla tam lokantadakiler gibi. Diyet yaptığın için kendime kabak sote yaparım eşimede et kavurması yaparım bide salata yeterli .
Lolik organikirmik Bugün sinirlerim tepemde , oğluma mantı yapıcam , evde başka kim varsa zıkkım yiyebilir afiyet olsun.
reyrey1149 organikirmik aynen sanki yemek iyi değilmişte yemiyor gibi, bakıyorum yemekte çok güzel sinir oluyorum. Neymiş te midesi güçülmüş ondan yiyemiyormuş. Bir defa zorumla yedi gecesinde hastanelik oldu adam 😅😅 ama çok güzel verdi ya 3 ayda 32 kilo verdi
minniks reyrey1149 sakamıı ayyy 3 ayda 32 kiloyu nasıl verdi bacım taktigini anlat bizde verelm biraz 🤣