metekaanmomm musmustlu aynen o işin şakası tabi 😀allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🩷
musmustlu metekaanmomm Allah razı olsun canım benim. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin.
duyguaksoy musmustlu erkekte tatlı aşerilir genelde ama bunu bu kadar da kafanıza takmayın insan vücudunda ne eksikse o aşerilir bilimsel olarak. Yani tatlı ya da tuzlu aşermemenizin bi yanıtı olamaz
CilekliKedy musmustlu doğru değil yaa benim kızım var hem tatlı hem tuzlu aşeriyorduum en çok da tuzlu
deniziniz musmustlu ben de kızıma hamileyken tatlıdan tiksindim ki normalde günde 3-4 porsiyon tatlı yiyen biriydim. Ama 9 ay kustum hiçbir şey yiyemedim 12 kiloverdim çok kötüydü. Birkaç şey aşerdim ve hep tuzluydu onlar da 😂
Tatlican musmustlu Evet topraktan ekmek fırını var annemde. Ondan canı istemiş. Hadi buşaşık deterjanı mis gibi kokuyor belki ister ama😂 toprak 🙈
esraalic musmustlu asermekle alakası olduğunu düşünmüyorum ben bu olayın ya ben hiç asermedim desem yeridir kızım oldu annem helva asermis mesela iki tane kızı var 🤷
esraalic _YanakReisinAnnesii karın şekli tutuyor genelde ya annem beni bilmişti mesela 🤣 atmış da tutmuş da olabilir bilemiyorum