12betul musmustlu Kız niye ki normal değil mi ? Hiç birler canım istemedi ki benim . Tek mide yanmam vardı o da çocuklarım hep saçlı doğdu ondandı
musmustlu 12betul hamile olan herkes mutlaka şunu der. Ayyyy ben hamileyken …………. şunu bir yedim bir yedim. Canım nasıl çekmişti anlatamam. 😁 senden bunu duymayınca şaşırdım. 😁
1anne1cocukk musmustlu ben bebeğime hamileyken sürekli erik aşerdim ve yedim ama cinsiyeti erkek oldu valla ben 6 ayrı doktora gittim 3 kız 3 doktor erkek dedi son çare ftal dna yaptırdım cinsiyeti dönebilir
musmustlu 1anne1cocukk yaaaaa kıyamam sana. Bir an güldüm valla. Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla gönlüne göre versin
12betul musmustlu Ahahahha vallahi canım hiçbir şey istemedi . Keşke isteseydi naz yapardım azıcık ama yok 😅
Tatlican musmustlu Bendede iştah açılması sıfırdı 🙈Çigniyordum yutamıyordum ve bebeğim vitamin alamıycak diye ağlamıştım bir gün. Kardeşimin eltisinin fırın toptrağı canı istemiş ve annemden alıp yemiş .Bunu İlk duydum ben şok.
1anne1cocukk musmustlu piskolojim o kadar bozulmuş ki doğar doğmaz bebeğin mahrem bölgesine baktım hahahaha
Tatlican musmustlu Ee turşu canın istemiş işte😂Benim burnuma arabada ev olmayan yerde semizotu yemeği kokmuştu. Başkada bişey aşermedim. Birde kışın çilek canım istedi ama zaten her kış ister😂
metekaanmomm musmustlu ye eksiiyi doğur Ayşe’yi😀 ye tatlıyı doğur Hakkı yi demişler😀🥰 ben iki oğlumda da baklavaya, çikolataya düştüm sonuç iki erkek 🤣yani canin ekşi,tuzlu istiyorsa doktor da kıza benziyor diyorsa, niye tatlı yiyesin neresi garip😀
musmustlu metekaanmomm bizim burada herkes tatlı yersen kız der. Hatta kardeşim de hep tatlı yedi ve sonuç kız. Demek ki her bedende farklı 🫢
Tatlican musmustlu Evet topraktan ekmek fırını var annemde. Ondan canı istemiş. Hadi buşaşık deterjanı mis gibi kokuyor belki ister ama😂 toprak 🙈
metekaanmomm musmustlu aynen o işin şakası tabi 😀allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🩷